Ασταμάτητη η Χρυσή Αυγή, σταθερά στην τρίτη θέση με 12,5%

  

Άλλη μια εταιρία δημοσκοπήσεων επιβεβαίωσε αυτό που όλοι βλέπουμε στις πραγματικές δημοσκοπήσεις των δρόμων. Αν και μετριοπαθώς, βέβαια, γιατί η εικόνα που δείχνει η Ελληνική Κοινωνία είναι ότι υπάρχουν μόνο δύο πολιτικές δυνάμεις. Αυτές της Χρυσής Αυγής και αυτές του συστήματος, με τις πρώτες να βρίσκονται σε διαρκή άνοδο και τις δεύτερες σε διαρκή πτώση.

Αυτή τη φορά ήταν η VPRC με την δημοσκόπηση που διεξήγαγε για το περιοδικό «Επίκαιρα» για τον μήνα Νοέμβριο και το εξαγόμενο συμπέρασμα είναι ότι η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα με την ΝΔ να κατρακυλάει πραγματικά. Και να φανταστεί κανείς ότι δεν έχουν εφαρμοστεί ακόμα σε όλη τους την «μεγαλοπρέπεια» τα νέα μέτρα. Συγκεκριμένα τα ποσοστά που δίνει η δημοσκόπηση είναι τα εξής:

ΣΥΡΙΖΑ: 31,5%
ΝΔ: 26,5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 12,5%
ΑΝΕΞ.ΕΛ: 6,5%
ΚΚΕ: 6,5%
ΔΗΜΑΡ: 5,5%
ΠΑΣΟΚ: 5%
ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ: 6%

Το τραγελαφικό στην όλη υπόθεση είναι ότι το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον πιο κάτω και από το “άλλο κόμμα”. Θέλουν να μας βγάλουν εκτός νόμου γιατί εκπροσωπούμε τον Ελληνικό Λαό, όμως συντόμως ο Ελληνικός Λαός θα τους θέσει και αυτούς και όλους τους υπόλοιπους συνεργάτες των δυναστών του, εκτός πολιτικού χάρτη.

πηγή http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/astamathth-h-chrush-augh-stathera-sthn-trith-thesh-me-125#.ULaSdOQzygw

Comments Off on Ασταμάτητη η Χρυσή Αυγή, σταθερά στην τρίτη θέση με 12,5%

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.