Ο Βασιλιάς είναι… γυμνός. Η ανυπαρξία του Δήμου Καστοριάς σε θέματα Πολιτισμού.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
Καστοριά, 28 Νοεμβρίου 2012
Ο Βασιλιάς είναι… γυμνός. Η ανυπαρξία του Δήμου Καστοριάς σε θέματα Πολιτισμού.
Είναι γνωστή σε όλους τους πολίτες του Δήμου Καστοριάς, η προσέγγιση της Δημαρχίας σε θέματα Πολιτισμού, είτε πρόκειται για πολιτιστικά δρώμενα είτε πρόκειται για υποδομές.
Εδώ και χρόνια η πολιτιστική ένδεια της πόλης μας έχει επιβαρυνθεί από τον ανήμπορο και αδιάφορο Δήμο Καστοριάς, ο οποίος προφανώς και έχει στελεχώσει με λάθος ανθρώπους το συγκεκριμένο τομέα ευθύνης του.
Σήμερα Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, ο Δήμαρχος Καστοριάς θα μιλήσει σε συλλόγους και φορείς με θέμα τον Πολιτισμό, σύμφωνα με ανακοίνωση της Δημαρχίας.

Εμείς σαν Χρυσή Αυγή Καστοριάς, του προτείνουμε να συμπεριλάβει στην ατζέντα του και τα παρακάτω θέματα:
  • Σαρωτική επιτυχία της Αλεξιάδας. Το μόνο πράγμα που έμεινε στη μνήμη όσων κατάφεραν να παρακολουθήσουν το «φεστιβάλ» ήταν το περίπτερο του… πορνείου. Ποιος άραγε είχε αυτή τη λαμπρή ιδέα; Προτείνουμε στο Δήμαρχο, στην επόμενη Αλεξιάδα του χρόνου, όλα τα θεματικά περίπτερα να είναι… πορνεία για ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία. Για να σοβαρευτούμε, η ιδέα για ένα ετήσιο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ στην πόλη μας είναι ενδιαφέρουσα, αλλά από τη θεωρία στην πράξη απέχουμε πάρα πολύ. Όταν υπεύθυνοι ορίζονται αριστεροί θωλοκουλτουριάρηδες και πρώην Κνίτες με φαεινές ιδέες, παράγοντες ειδικευμένοι στο ξεκοκάλισμα προϋπολογισμών και κονδυλίων και άλλοι παρατρεχάμενοι, τότε έχεις και το ανάλογο αποτέλεσμα. Προχειρότητα, δυσλειτουργία, πεταμένα λεφτά και… πολύ κακό για το τίποτα.
  • Πολιτιστικό Κέντρο Καστοριάς. Και σε αυτόν τον τομέα ο Δήμος Καστοριάς παίρνει ένα ολοστρόγγυλο μηδενικό στην βαθμολογία. Οι ανύπαρκτες υποδομές και χώροι στην πόλη μας είναι αντικείμενο συζητήσεων, σχεδιασμών επί χάρτου και καφενειακών προστριβών εδώ και χρόνια… ουδέν σχόλιο.

http://xadytmak.blogspot.gr/2012/11/blog-post_29.html

Comments Off on Ο Βασιλιάς είναι… γυμνός. Η ανυπαρξία του Δήμου Καστοριάς σε θέματα Πολιτισμού.

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.