ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ: ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΓΝΩΜΗΣ

images

Πανικός μεγάλος έχει πέσει στο υπό κατάρρευση μεταπολιτευτικό κατεστημένο της χώρας και στα παπαγαλάκια του των ΜΜΕ, από τη συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής. Κι έχουν φτάσει σε σημείο τέτοιο, που πετάνε στην άκρη τα… δημοκρατικά τους διαπιστευτήρια και να ζητούν παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις των πολιτικών αντιπάλων του καθεστώτος! Να τι έγραψε το καθεστωτικό «Βήμα» για έναν εκπαιδευτικό στα Ιωάννινα:

«Μέρα με τη μέρα επιβεβαιώνονται τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για διείσδυση της Χρυσής Αυγής στα σχολεία, όπως είχε επισημάνει με πρόσφατο δημοσίευμα και το Βήμα. Τελευταίο περιστατικό αφορά σε εκπαιδευτικό, ο οποίος, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, είναι διορισμένος σε δημόσια σχολική μονάδα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα Ιωάννινα και την περασμένη Κυριακή, μετά το τέλος ομιλίας του σε συγκέντρωση Χρυσαυγιτών βροντοφώναξε: «Ζήτω ο αρχηγός Μιχαλολιάκος» και «Ζήτω η Χρυσή Αυγή». Όλα αυτά έλαβαν χώρα στη Βασιλική Ιωαννίνων μετά το πέρας των εκδηλώσεων του δήμου Ιωαννιτών προς τιμή του ποιητή Λορέντζου Μαβίλη. Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Ιωαννίνων τονίζουν ότι η υπόθεση θα διερευνηθεί αν και όπως επισημαίνουν η διεύθυνση δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα δεδομένου ότι ο εκπαιδευτικός εξέφρασε τις πολιτικές του πεποιθήσεις εκτός σχολείου. Το ερώτημα είναι αν ένας εκπαιδευτικός εκτός από τις πολιτικές του πεποιθήσεις μπορεί να είναι και ομιλητής σε εκδήλωση ενός κόμματος που περιφρονεί την έννοια της δημοκρατίας».

Στην τελευταία παράγραφο, τα λένε όλα! Αποκαλύπτονται πλήρως! Εκφράζουν την απογοήτευσή τους για το γεγονός ότι δεν είχε προβλεφθεί νόμος που να τιμωρεί τα «μη πολιτικώς ορθά» αδικήματα γνώμης, και ψάχνουν να βρουν κάτι να πιαστούν για να προκαλέσουν διώξεις! Ε, λοιπόν, θαυμάστε τους, αυτή είναι η «δημοκρατία» τους!

images (1)

http://ethnikismos.net/2012/11/30/%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%B7-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%83-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B5/

Comments Off on ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ: ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΓΝΩΜΗΣ

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.