“Εδώ και τώρα”, τέλος στις ελληνοποιήσεις! – Σταματά η εθνολογική αλλοίωση της χώρας

Εθνολογική αλλοίωση, τέλος! Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Χαράλαμπου Αθανασίου αναστέλλεται οποιαδήποτε διαδικασία για τη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας «εν όψει προσεχούς δημοσιεύσεως της αποφάσεως του Συμβουλίου της Επικρατείας», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, με την οποία κρίθηκαν ως αντισυνταγματικές ορισμένες διατάξεις του «νόμου Ραγκούση».

LathroXL

 

Η απόφαση αποτελεί υλοποίηση της εντολής του πρωθυπουργούΑντώνη Σαμαρά προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, να προωθήσει «εντός μίας εβδομάδας» από την γνωστοποίηση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας, νέας νομοθετικές ρυθμίσεις για την ιθαγένεια. Σίγουρα θα υπάρξουν αντιδράσεις από ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, αλλά.
 
Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών κ. Αθανασίου με την εν λόγω εγκύκλιό του καλεί τις αρμόδιες υπηρεσίες να μην δέχονται νέα αιτήματα, να μην εξετάζουν τους φακέλλους και να μη ορκίζουν αλλοδαπούς που ζητούν ή έχουν ήδη ζητήσει να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια και κάπου εδώ μπαίνει ένα τέλος στην εθνολογική αλλοίωση του ελληνικού κράτους, ελπίζουμε μόνιμα.

http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B5%CE%B4%CF%8E-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CE%B7-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B1%CF%82

Υ.Γ.:  Είμαστε περίεργοι να δούμε αν αυτή η αναστολή διαδικασίας απονομής ιθαγένειας θα τεθεί σε λειτουργία ή θα μείνει στα χαρτιά…

Comments Off on “Εδώ και τώρα”, τέλος στις ελληνοποιήσεις! – Σταματά η εθνολογική αλλοίωση της χώρας

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.