Κατάργηση της Στρατιωτικής Θητείας ζητά η Κομισιόν – Θέλουν να διαλύσουν την Ελλάδα!

thiteia__article

 

Μία ημέρα μετά το eurogroup και ενώ οι πανηγυρισμοί των κυβερνητικών δε λένε να κοπάσουν, έρχεται στο φως για μία ακόμη φορά η ανθελληνική στρατηγική των ευρωπαίων “εταίρων”. Με επίσημη έκθεση της κομισιόν ζητείται από την Ελλάδα η μείωση των αμυντικών δαπανών κατά 62%, αλλά και η κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας.

 Με απλά λόγια ζητούν να μην έχουμε όπλα, να μην έχουμε στρατιώτες και όσα μόνιμα στελέχη του Στρατού παραμείνουν σε υπηρεσία να μην αμείβονται. Ξεκάθαρος στόχος τους είναι η διάλυση της αμυντικής ικανότητας της χώρας, για να μας πάρουν εν συνεχεία τα πάντα, να εκμεταλλευθούν οι ίδιοι τον εθνικό μας πλούτο. Η Χρυσή Αυγή δεν θα επιτρέψει καμία απολύτως μείωση στο αξιόμαχο των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Η Ελλάς βασίζεται πάνω απ’ όλα στους στρατευμένους της νέους. Οι δικές μας κόκκινες γραμμές αφορούν πρωτίστως την εθνική άμυνα και τη δημόσια ασφάλεια της χώρας. Ένα από τα κύρια σημεία του προγράμματος της Χρυσής Αυγής περιλαμβάνει υποχρεωτική στρατιωτική θητεία από τα 18 έτη για 14 μήνες για άνδρες και γυναίκες.

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/katarghsh-ths-stratiwtikhs-thhteias-zhta-h-komision-theloun-na-dialusoun-th#.ULkepIOcdHc

 

Comments Off on Κατάργηση της Στρατιωτικής Θητείας ζητά η Κομισιόν – Θέλουν να διαλύσουν την Ελλάδα!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.