ΑΓΩΝΙΩΔΕΙΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ: ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ… ΝΑΖΙ!

Προ μηνός περίπου, εντελώς ξαφνικά (σαν κάποιος να τους έδωσε το… σύνθημα), κάποιοι μετρημένοι στα δάχτυλα μητροπολίτες άφησαν στην άκρη την αποστολή τους και αναμίχθηκαν ενεργά στην πολιτική ζωή της χώρας, πραγματοποιώντας μια άνευ προηγουμένου ομαδική επίθεση στην Χρυσή Αυγή. Και βέβαια, αποσπώντας τα θερμά συγχαρητήρια των αντίχριστων μαρξιστών, αυτών που βλέπουνε σταυρό και… δαιμονίζονται.

synodos

 

Αυτών των ιδίων που κατηγορούσαν μετά μανίας τον Αρχιεπίσκοπο των Ελλήνων Χριστόδουλο, γιατί δήθεν αναμιγνυόταν στην πολιτική, καλώντας τον να βγάλει τα ράσα και να… πολιτευθεί. Παρ’ όλα αυτά, άνθρακες ο θησαυρός! Κανέναν δεν έπεισε η πρωτοφανής στα ελληνικά χρονικά και ωμή πολιτική παρέμβαση των 7-8 μητροπολιτών, που φανέρωνε τη σκοπιμότητά της από εκατό χιλιόμετρα μακριά. Με αποτέλεσμα να πέσει γρίνια, κατήφεια και απελπισία στον εσμό των (άθεων) «προοδευτικών», που δε βλέπουν κανέναν να μπορεί να σταματήσει τους… ναζί. Έτσι, τα παπαγαλάκια της μνημονιακής δυστυχίας των Ελλήνων, με ύφος… καλού χριστιανού, ζητούν τώρα νέα παρέμβαση της Εκκλησίας, αυτή την φορά δια της Ιεράς Συνόδου. Ιδού ένα… απελπισμένο παραλήρημα της ναυαρχίδας του μεταπολιτευτικού κατεστημένου, «Καθημερινής» (του πλουτοκράτη Αλαφούζου) και τα συμπεράσματα δικά σας:

«Ποιος μπορεί να σταματήσει τους ναζί; Καθώς περνά ο καιρός και το νεοναζιστικό μόρφωμα φαίνεται να

κερδίζει δημοτικότητα μεταξύ απελπισμένων και αδαών, γίνεται όλο και περισσότερο φανερό ότι ο ναζισμός δεν αντιμετωπίζεται με καλοπροαίρετα ξόρκια, με αποσιώπηση ή με μεμονωμένες θεαματικές αντιπαραθέσεις.

Είναι επίσης φανερό ότι η διογκούμενη αποδοχή μιας, κατά τα άλλα περιθωριακής, σέχτας φανατικών τα τελευταία δυο-τρία χρόνια οφείλεται εν πολλοίς στη σοβούσα κρίση, που αποδυναμώνει και την πίστη στη δημοκρατία, αλλά και στο εντελώς τοπικό πρόβλημα των ανεξέλεγκτων μεταναστευτικών ροών. Αυτά τα δύο φαινόμενα αλληλοτροφοδοτούνται και συνδυαζόμενα τροφοδοτούν τη ρητορική μισαλλοδοξίας, φυλετισμού και βίας των νεοναζί. Είναι γνωστό άλλωστε από τη μελέτη του Μεσοπολέμου, ότι ο φασισμός και ο ναζισμός αναπτύσσονται στηριζόμενοι διαρκώς στην παραγωγή βίας και μισαλλοδοξίας· άνευ αυτών, μένουν χωρίς προωθητική ενέργεια.

Το νέο στοιχείο ωστόσο επιχωρίως είναι η μεταμφίεσή τους: σε μια τακτική κίνηση προσεταιρισμού ευρύτερων στρωμάτων, ανθρώπων θολωμένων μεν από την κρίση αλλά που απεχθάνονται τις δοξασίες των χιτλερόψυχων, οι εγχώριοι νεοναζί αποκρύπτουν τις παγανιστικές, σατανιστικές και εξολοθρευτικές πεποιθήσεις τους, αποκρύπτουν τις ποινικά κολάσιμες πράξεις μελών τους διασυνδεδεμένων με τον υπόκοσμο, και μεταμφιέζονται σε εθνικιστές, πατριώτες και ορθόδοξους χριστιανούς, σε υπερασπιστές της ελληνοχριστιανικής παράδοσης και των νοικοκυραίων.

Η απόκρουση της φαιάς πανώλης άρα περνά και από τη διαρκή αποκάλυψη των σκοταδιστικών δοξασιών τους, των βουτηγμένων στο φυλετικό μίσος, τη βία και τον πρωτογονισμό. Σε αυτό το πεδίο,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ: http://ethnikismos.net/2012/12/03/%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%89%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%84/

Comments Off on ΑΓΩΝΙΩΔΕΙΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΜΑΣ: ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ… ΝΑΖΙ!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.