ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΗΡΩΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΟΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΒΡΟΥΤΣΗΣ, ΤΣΑΚΟΓΛΟΥ

Επιμένουν οι τρίτεκνοι και στέλνουν τα μηνύματά τους και στους βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Λυπούμεθα που είναι σε αυτή την άθλια θέση, αλλά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το τελευταίο κόμμα, που φταίει για αυτή την κατάσταση. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΝ ΝΑ ΜΗ ΕΦΘΑΝΑΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ!
Σας παρουσιάζουμε  ένα από τα πιο πρόσφατα:
triteknoi
“ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676, τηλ 210 9524869, 6932 737727, 6949 592286, 6932 737 726
emailtriteknoiattikis@yahoo.grfax: 2109570649
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στο ρόλο του Ηρώδη οι: Στουρνάρας – Βρούτσης – Τσακόγλου
Η Κυβέρνηση, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, επεφύλαξε, για τις τρίτεκνες μητέρες, ως δώρο, την μεταχείριση, που επεφύλαξε ο Ηρώδης στα νήπια της Βηθλεέμ, o oπoίoς διέταξε τη σφαγή των νηπίων αυταπατώμενος ότι, με αυτόν τον τρόπο, θα εμπόδιζε την παρουσία του Θεανθρώπου επί της Γής. Έτσι και η Κυβέρνηση νομίζει ότι με τα όσα πράττει θα επιτύχει την εξόντωση και εξαφάνιση των τριτέκνων. Μετά την κατάργηση των τριτεκνικών – πολυτεκνικών επιδομάτων, προχωρεί στον αποκεφαλισμό των τριτέκνων, καταργώντας και αυτά ακόμη τα γελοία αφορολόγητα για τα παιδιά.
 Θαυμάστε υπουργό Οικονομικών- Στουρνάρα, που μιλάει για αξιοπιστία και πατριωτικό καθήκον!! Θαυμάστε και το σύμβουλό του- Τσακόγλου, που θεωρεί ότι με την απαλλαγή των 15.000 ευρώ (φόρος μόλις 1.240 ευρώ) «ωφελούνταν εκείνοι, οι οποίοι είχα καταθέσει φορολογική δήλωση και ήταν από ένα σημείο και πάνω. Δεν ήταν οι πλέον αναξιοπαθούντες της κοινωνίας»!!!.
 Ο τρίτος της παρέας στον ρόλο του Ηρώδη, υπουργός Εργασίας (ουσιαστικώς ανεργίας)Γιάννης Βρούτσης, από τους εμπνευστές της καταργήσεως δήλωσε: 
«Δεν μειώσαμε το κοντύλι, αλλάξαμε, όμως,στρατηγική, εισάγοντας τρεις καινοτομίες: την απόλυτη διαφάνεια, τον έλεγχο μέσω ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και τη δικαιοσύνη ώστε να αρθούν οι στρεβλώσεις που επικρατούσαν εδώ και δεκαετίες. Επί πλέον, για πρώτη φορά στηρίζουμε τη φτωχή οικογένεια που έχει ένα ή δύο παιδιά» (ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 2-12-2012).
 ΕΜΕΙΣ ρωτάμε:
Κύριε Υπουργέ,γνωρίζετε γιατί θεσμοθετήθηκαν τα πολυτεκνικά επιδόματα;Μάλλον δεν κάνατε τον κόπο να μάθετε. Μάλλον δεν διαβάσατε το ομόφωνο πόρισμα της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής των Ελλήνων για το Δημογραφικό πρόβλημα.
Αγαπητοί τρίτεκνοι όπως καταλαβαίνετε, πιστεύω, ότι επιβεβαιώνεται ότι η Τρόϊκα ποτέ δεν ζήτησε ουσιαστικά κατάργηση ή μείωση των πολυτεκνικών επιδομάτων.
Μέχρι τώρα κκ τρίτεκνοι λόγω στρεβλώσεων λαμβάνατε τα επιδόματα.
Από εδώ και πέρα ίσιωσε η κατάσταση.
Ευτυχώς κύριοι Υπουργοί Οικονομικών και Εργασίας που οι ΄΄τεχνοκράτες΄΄ σας άνοιξαν τα μάτια. Μας σώσατε. Δηλαδή οι κκ Κακλαμάνης, Αβραμόπουλος παρανόμησαν και ήσαν ανίκανοι;
Μάλλον γνωρίζετε καλλίτερα τις ΄΄νουθεσίες΄΄ για στήριξη οικογενειών μόνο με 1 ή 2 παιδιά και όχι με τρία και άνω(ΑΤΖΕΝΤΑ 21 και χρηματοδοτηθείσα μελέτη από ΕΕ για το πώς θα είναι η ΕΕ ΤΟ 2050, σενάριο 3).”
Μη περιμένετε να ιδρώσει κανενός το αφτί! Τους φτύνεις και αυτοί λένε ότι ψιχαλίζει…

Comments Off on ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΗΡΩΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΟΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΒΡΟΥΤΣΗΣ, ΤΣΑΚΟΓΛΟΥ

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.