Δήλωση σχετικά με την αναφορά της οργάνωσης Humane Society International

Για τη χρήση γούνας “Νυκτερευτη” σε προϊόντα-απομιμήσεις

Η UGG® Australia, εταιρεία της Deckers Outdoor Corporation, δεν χρησιμοποιεί γούνα «νυκτερευτή». Η κλασική συλλογή της μπότας UGG® Australia χρησιμοποιεί μόνο αυθεντικό sheepskin Α’ ποιότητας.

deckerslogo_600_375_-229641693

Το υπό αμφισβήτηση δείγμα γούνας έχει βρεθεί σε προϊόντα-απομιμήσεις κατά τους ελέγχους που πραγματοποίησε η οργάνωση “Human Society International”. Συμπληρωματικά, έχουν βρεθεί άκρως επικίνδυνα χημικά που υπερβαίνουν τα διεθνή επιτρεπτά όρια και σε άλλα προϊόντα-απομιμήσεις που εξετάστηκαν από την Deckers Outdoor Corporation, όπως για παράδειγμα ο μόλυβδος, το Χρώμιο-6, το φθαλικό και το αζώχρωμα.

Η πρακτική της απομίμησης δεν εξαπατά μόνο τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις, αλλά συνιστά μία κοινωνική μάστιγα, η οποία θίγει τα ανθρώπινα δικαιώματα, την παιδική εργασία, καθώς και θέματα υγείας και ασφαλείας σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Deckers Outdoor Corporation και η UGG® Australia έχουν δεσμευθεί για την καταπολέμηση των απομιμήσεων με απώτερο στόχο την προστασία των καταναλωτών τους, καθώς και όποιον άλλο θίγεται μέσα από τέτοιας φύσης παράνομες πρακτικές.

Η Διευθύντρια Εταιρικής Φήμης της Deckers Outdoor Corporation, Leah Evert-Burks δηλώνει: «Η Deckers καταβάλλει παγκοσμίως μεγάλο αγώνα ενάντια στα προϊόντα-απομιμήσεις, είτε μέσω της κατάσχεσής τους κατόπιν ενδελεχών ερευνών, είτε μέσω της κατάργησης ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων που τα πωλούν. Η επιτυχία των brands της εταιρείας είναι βασισμένη στην εμπιστοσύνη των καταναλωτών αλλά και του ευρέος δικτύου των συνεργατών μας. Γι’ αυτό το λόγο, θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με τους δικηγόρους μας, τα τελωνεία και τις Αρχές, αλλά και μέσω και των δικών μας πρωτοβουλιών θα εξασφαλίζουμε τη διαρκή καταπολέμηση των απομιμήσεων και την παραδειγματική τιμωρία όσων εφαρμόζουν ανάλογες πρακτικές».

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της UGG Australia σχετικά με την καταπολέμηση των απομιμήσεων.

http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/524943/Dilosi-schetika-me-tin-anafora-tis-orgnosis-Humane-Society-International.aspx

Comments Off on Δήλωση σχετικά με την αναφορά της οργάνωσης Humane Society International

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.