Πλήρωναν αλβανούς να τους φυλάνε τα σπίτια και… τα αδειάζανε

Οι αλβανοί σεκιούριτι  έστελναν ολόκληρα “νοικοκυριά” στην αλβανία.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομία είχαν χτυπήσει 28 φορές σε εξοχικά επωνύμων..

MASTR-ALIBERT

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης που έγινε ξημερώματα, στο Λιβάδι Αράχοβας Βοιωτίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν δύο αυτοκίνητα, στα οποία βρίσκονταν τέσσερα μέλη της σπείρας, όλοι αλβανοί, ηλικίας 34, 28, 29 και 28 ετών. Η σπείρα των αλβανών μετέφερε πλήθος κλοπιμαίων στην αλβανία με φορτηγά. Οι ιδιοκτήτες των σπιτιών τους είχαν αναθέσει τη φύλαξη και τη φροντίδα, όταν αυτοί απουσίαζαν και εκείνοι φρόντισαν να τα γδύσουν στην κυριολεξία και να μεταφέρουν τον οικιακό εξοπλισμό στην αλβανία.

Εκτός από τις ηλεκτρονικές, ηλεκτρικές συσκευές και πλήθος άλλων ειδών οικιακού εξοπλισμού, υπήρξαν και περιπτώσεις που είχαν αφαιρέσει και ολόκληρες εντοιχιζόμενες κουζίνες. Σε άλλες περιπτώσεις είχαν ξηλώσει τα παράθυρα μαζί με τα κουφώματα! Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ανάμεσα στα θύματά τους, ήταν αρκετοί διάσημοι της showbiz όπως η Σοφία Αλιμπέρτη και η Γωγώ Μαστροκώστα με τον Τραϊανό Δέλλα.

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/plhrwnan-albanous-na-tous-fulane-ta-spitia..-kai-ta-adeiazane#.UMH5dOQzygw

Comments Off on Πλήρωναν αλβανούς να τους φυλάνε τα σπίτια και… τα αδειάζανε

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.