Σταθερά τρίτο κόμμα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με ανοδικές τάσεις σε δυο νέες δημοσκοπήσεις

Δύο νέες δημοσκοπήσεις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, η πρώτη πραγματοποιήθηκε από την εταιρία Metron Analysis για την ‘’Εφημερίδα των Συντακτών’’ και η δεύτερη από την εταιρία Μarc για την ιστοσελίδα iefimerida.gr.  Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή και στις δύο δημοσκοπήσεις είναι σταθερά τρίτο κόμμα με 12% και 11,1% αντίστοιχα, με αυξητικές τάσεις.

Συγκεκριμένα τα ποσοστά των κομμάτων σύμφωνα με την έρευνα της Metron Analysis είναι τα εξής:

Σύριζα 29,5%

Νέα Δημοκρατία 26,5%

Λαϊκός Σύνδεσμος – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 12,0%

Ανεξάρτητοι Έλληνες 8,0%

ΠΑΣΟΚ 6,7%

Δημοκρατική  Αριστερά 6,0%

ΚΚΕ 5,5%

Οικολόγοι Πράσινοι 2,1%

Άλλο κόμμα 3,6%

Τα ποσοστά σύμφωνα με την έρευνα της Marc είναι τα εξής:

marc-12

ΣΥΡΙΖΑ 30,4%

Νέα Δημοκρατία 26,2%

Λαϊκός Σύνδεσμος – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  11,1%

ΠΑΣΟΚ 7,1%

Ανεξάρτητοι Έλληνες 6,6%

Δημοκρατική Αριστερά 5,8%

ΚΚΕ 5,2%

Άλλο κόμμα 7,6%

Η Χρυσή Αυγή είναι σταθερά τρίτη δύναμη στην ελληνική κοινωνία με ανοδικές τάσεις. Να τονίσουμε βέβαια πως τα ποσοστά μας είναι για ακόμη μια φορά ψαλιδισμένα, καθώς το πραγματικό ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι πάνω από 15% και αυτό είναι πασιφανές στην ελληνική κοινωνία. Η δύναμη του Αγώνα, της Πίστης και της Αντίστασης απέναντι στους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους είναι εδώ και είναι θέμα χρόνου να ξεβρωμίσουμε μια και καλή την Πατρίδα μας!

Το πως αντιμετώπισαν κάποιοι αναγνώστες ιστοσελίδων το πραγματικά φανταστικό εύρημα (ΝΔ 26% παρά τα αιματηρά μέτρα και Χρυσή Αυγή στο 12%) σας το μεταφέρουμε χωρίς περαιτέρω σχόλια:

– ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ; ΕΓΩ ΡΩΤΗΣΑ 10 ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 4 ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ.

– ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΡΕ; ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ; ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΦΥΛΑΚΗ, ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΣΕΣ ΑΛΗΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ. ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΔΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 30% ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΚΛΑΙΤΕ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ…

– Αυτά είναι τα μεγαλύτερα ψεύδη, η Χρυσή Αυγή είναι πάνω από 20%. Εγώ το βλέπω μόνος μου, 1 στους 3 όπου και αν έχω πάει μου λέει ότι θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή, έχω κάνεις τέστ σε πάνω από 500 ανθρώπους το τελευταίο τετράμηνο σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος, μιας και τυχαίνει να ταξιδεύω συχνά λόγω δουλειάς! Το ψέμα φαίνεται και από το 5,5 του ΠΑΣΟΚ ενώ το ΠΑΣΟΚ είναι κάτω του 2% (makeleio.gr)

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/stathera-trito-komma-h-chrush-augh-me-anodikes-taseis#.UMIJzOQzygw

Comments Off on Σταθερά τρίτο κόμμα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με ανοδικές τάσεις σε δυο νέες δημοσκοπήσεις

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.