ΒΟΜΒΑ ANΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ: “Η δικαιοσύνη ερευνά τις κατηγορίες σε βάρος της οικογένειας Παπανδρέου για φοροδιαφυγή”!

Samaras_new_eye

 

Mετά από την εξαιρετικά αρνητική εντύπωση που προκάλεσε στην κοινή γνώμη και ιδιαίτερα μεταξύ των ψηφοφόρων του κόμματός του η απόρριψη της πρότασης σύστασης εξεταστικής επιτροπής για το πως η χώρα οδηγήθηκε δέσμια από την ομάδα του Γ.Παπανδρέου στο Μνημόνιο, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, επιχειρεί να αντιστρέψει το κλίμα προβαίνοντας σε μία εντυπωσιακή δήλωση.

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Munchener Merkur…

στην έκδοση του Σαββατοκύριακου, σε γενική ερώτηση για την διαφθορά στην Ελλάδα, δράττεται της ευκαιρίας και δηλώνει ότι “Η Ελληνική δικαιοσύνη θα ερευνήσει πλήρως τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή σε βάρος της οικογένειας Παπανδρέου. Και κανείς δεν μπορεί και δεν θα πρέπει να προδικάζει το αποτέλεσμα”.

Προφανώς θέλει να πει ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να καλύψει την οικογένεια Παπανδρέου, από την στιγμή που εμφανιστούν υπαρκτά στοιχεία ενοχής τους για διαφθορά.

Είναι η πρώτη φορά που ο Α.Σαμαράς αποκαλύπτει και επιβεβαιώνει ότι η οικογένεια Παπανδρέου έχει τεθεί στο μικροσκόπιο των αρχών και ερευνάται η διάπραξη από μέρους τους, του εγκλήματος της φοροδιαφυγής και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος που συνακόλουθα συνοδεύει την φοροδιαφυγή.

Η αποκάλυψη της “κρυφής ύπαρξης” μέσω παρένθετου προσώπου της μητέρας του τέως πρωθυπουργού Μαργαριτας Παπανδρέου στην λίστα Λαγκάρντ με καταθέσεις του προσώπου αυτού, της Μαρίας Παντελή, 550.000.000 δολαρίων, φαίνεται ότι δεν ήρθε τυχαία.

ΠΗΓΗ: http://24gr.blogspot.com/2012/12/blog-post_8523.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Εμείς από την πλευρά μας, κρατάμε μικρό καλάθι… Ο χρόνος θα δείξει αν το δημοσίευμα αληθεύει ή είναι ένα πυροτέχνημα του αποτυχημένου πρωθυπουργού να μαζέψει τα κομμάτια της παράταξής του…

Comments Off on ΒΟΜΒΑ ANΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ: “Η δικαιοσύνη ερευνά τις κατηγορίες σε βάρος της οικογένειας Παπανδρέου για φοροδιαφυγή”!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.