Συμβαίνει τώρα: Τσακίστηκε επίθεση του παρακράτους στην Κομοτηνή

Κράτος και παρακράτος όλοι μαζί εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών

Έφυγαν σαν λαγοί με την κάλυψη της αστυνομίας

Ομάδες κρανοφόρων αριστεριστών και αναρχικών, οπλισμένες με φονικά σύνεργα και με τη συνοδεία της αστυνομίας προσπάθησαν να επιτεθούν στην εκδήλωση των εγκαινίων  της Τ.Ο. Κομοτηνής. Η αντίδραση της ομάδας περιφρούρησης της Χρυσής Αυγής ήταν άμεση, με αποτέλεσμα ο γελοίος, χρηματοδοτούμενος θίασος των αναρχο-αριστεριστών να αυτοδιαλυθεί. Πάνω στον πανικό τους παράτησαν τον οπλισμό και τα κράνη τους στο οδόστρωμα.

Η αστυνομία φέρει για μία ακόμη φορά τεράστια ευθύνη, καθώς επέτρεψε την παράνομη αντισυγκέντρωση, συνόδευσε τους οπλισμένους παρακρατικούς μέχρι τα γραφεία μας και εν συνεχεία τους φυγάδευσε κακήν κακώς ρίχνοντας χημικά και δακρυγόνα προς το μέρος των Εθνικιστών.

Το δεύτερο κάστρο του Εθνικισμού στην Θράκη είναι γεγονός. Πλήθος Ελλήνων δίνει βροντερό παρών, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και τις παρακρατικές επιθέσεις στα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Κομοτηνή. Είναι σίγουρο πως αυτό το νέο προπύργιο του Ελληνισμού δυσαρεστεί με την ύπαρξή του τους γνωστούς κύκλους που απεργάζονται σκοτεινά σχέδια για την Θράκη μας. Δυστυχώς γι’ αυτούς δεν θα είναι πλέον μόνοι τους..

komotini5

Στην Κομοτηνή ακόμη περισσότερος κόσμος αγκάλιασε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η αγάπη του κόσμου μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, έναν αγώνα που δεν πρόκειται ποτέ να εγκαταλείψουμε μέχρι την τελική νίκη για την Πατρίδα μας! Και τα εγκαίνια των καινούργιων γραφείων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ συνεχίζονται… Αύριο στην Αλεξανδρούπολη!

Comments Off on Συμβαίνει τώρα: Τσακίστηκε επίθεση του παρακράτους στην Κομοτηνή

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.