ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΕΚΝΑ

------ 2_thumb[4]
Δημοσιοποιώ την ηλεκτρονική επιστολή της Πανελλαδικής Ένωσης Συλλόγων Πολυτέκνων Οικογενειών με τρία τέκνα όπως την έστειλαν σε όλους τους βουλευτές. Να τους υπενθυμίσω ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή είναι κατά αυτού του κατάπτυστου νόμου, αλλά δυστυχώς με μόνον 18 βουλευτές δεν μπορεί να τον σταματήσει. Το ότι τα κόμματα που ψήφιζαν οι συμπατριώτες μας τα τελευταία 38 χρόνια είναι εθνοκτόνα δεν θέλει και πολύ φιλοσοφία. Με την απερισκεψία του ο λαός οδήγησε την κατάσταση στο σημείο το οποίο βρισκόμαστε σήμερα και δυστυχώς όλοι βρισκόμαστε στην πιο δεινή θέση από ποτέ.
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ  ΤΡΙΑ ΤΕΚΝΑ
(2θμιο σωματείο με Απόφ. Πρωτοδικείου 125/2010) 11522  Μακρυνίτσης 9,
              ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ  ΑΘΗΝΑΙ  Τηλ.:6944161115 e-mail:pespo3t@yahoo.gr
                                                                 Έδεσσα 29 -11-2012
Αξιότιμοι κύριοι,μέλη  της Διακομματικής Επιτροπής για θέματα φορολογίας,και βουλευτές της τριμερούς Κυβερνήσης,
ΕΛΕΟΣ-ΕΛΕΟΣ-ΕΛΕΟΣ
ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΈΚΝΑ
Πού θέλετε να οδηγήσετε τις οικογένειες με παιδιά και μάλιστα με τρία και άνω;
Μα είναι δυνατόν να εξισώνετε ο άγαμος ή χωρίς τέκνα έγγαμος να επιβαρύνεται λιγότερο από έναν οικογενειάρχη με τρία παιδιά και άνω;
Σε ποιό σημείο του Συντάγματος το γράφει ή το υπονοεί;
Πού είναι η αναλογική συμμετοχή(άρθρο 4) και στήριξη της οικογένειας(άρθρο 21);
Έχετε εξαθλιώσει ήδη το 35% των οικογενειών με τρία παιδιά και άνω. Ξεπερνάει το 50% των οικογενειών με τρία παιδιά και άνω που έχει ένα μέλος τουλάχιστον άνεργο.
Αυτές τις οικογένειες θέλετε ακόμη περισσότερο να τις τιμωρήσετε;
Επαναφέρατε άμεσα το αφορολόγητο όριο τουλάχιστον στα 18000 ευρώ για  δύο παιδιά και σύν 5000 ευρώ για κάθε τέκνο πέραν του 2ου.
Πώς είναι δυνατόν να απαιτήσετε επιπλέον φόρους από 1000 ευρώ έως και 3500 ευρώ από μία οικογένεια που σπουδάζουν 2 τέκνα και το 3ο είναι στην μέση εκπαίδευση και ληδη έχιε υποστεί μείωση μισθού,χαράτσια το ένα μετά το άλλο,με αναδρομικότητες που μας τρελαίνουν; Μπορείτε να κάνετε τον λογαριασμό;
Πώς υπάρχουν ΄΄τεχνοκράτες΄΄ που σχεδιάζουν ακόμη την τιμωρία οικογενειών με πολλά παιδιά όταν μέσα σε μια 10ετία μειώθηκε ο πληθυσμός κατά 1.060.752 άτομα και όταν το 2010 είχαμε μείωση των γεννήσεων 2,7%.Ενώ το 2011 είναι ακόμη δυσμενέστερες οι ενδείξεις και δεν συζητάμε για το 2012;Οι γεννήσεις έχουν κατέλθη κάτω από τις 100.000 ετησίως ενώ οι θάνατοι έχουν ξεπεράσει τις 105000.
Ποιος σας έχει πεί να μην στηριχθούν οι φτωχές οικογένειες με 1 ή 2 τέκνα;Δεν είναι όμως δυνατόν να κόβετε/τιμωρείτε τις τρίτεκνες οικογένειες,κάνοντας τις ισοδύναμα.Αυτό είναι ΝΤΡΟΠΗ.Ακούσαμε τον ΄΄τεχνοκράτη΄΄ να επιχειρηματολογεί με τέτοια έπαρση και απαξίωση των οικογενειών με πολλά παιδιά και μας έπιασε ανατριχίλα.Μας ήρθε στο νού
 πρόσφατη μελέτη που χρηματοδοτήθηκε από την Ε.Ε στα πλαίσια της ΑΤΖΕΝΤΑΣ 21 όπου μεταξύ των σεναρίων το πώς θα είναι η Ε.Ε το 2050 είναι η αποθάρρυνση και μη στήριξη των τριτέκνων και πολυτέκνων αλλά μόνο με 1ή 2 τέκνα.Αυτό θέλετε να επιβάλλετε; ΟΧΙ κύριοι, δεν θα περάσει.
 
Αξιότιμοι κύριοι,
 
σταματήστε αυτήν την κατάφωρη αδικία. Όχι στην σύγχρονη μορφή του Ηρώδη και του Καιάδα.έχετε προ πολλού φέρει τις οικογένειες με παιδιά στα όρια αντοχής τους.Αδυνατούν και σταματούν τις σπουδές τους τα παιδιά διότι δεν ΄΄βγαίνει΄΄.Δεν υπάρχει ουσιαστική στέγαση και σίτιση των φοιτητών.έχει ξεκληριστεί ολόκληρο κωμόπολη τουλάχιστον 4000 ατόμων  με τις αυτοκτονίες.
Είσθε εκπρόσωποι του Ελληνικού Λαού και καμίας Τρόϊκας. Σε αυτόν λογοδοτείτε και σε κανέναν άλλο. Δώσατε υπόσχεση ότι θα τηρήσετε το Σύνταγμα.Που είναι αυτή η υπόσχεση;
Απαιτούμε τα στοιχειώδη: Δικαιοσύνη, ισονομία, προστασία της οικογένειας,της πολιτιστικής μας ταυτότητας και των παραδόσεών μας. Μην καταστρέφετε το μέλλον της Ελλάδος,που είναι τα παιδιά.
Κοιτάξτε λίγο τον περίγυρό μας, ποιοί μας περιβάλλουν;
Αν έστω και την ύστατη αυτήν στιγμή το έχετε αντιληφθεί μια είναι η λύση: Σοβαρή στήριξη της οικογένειας με τρία παιδιά και άνω. Το επαναλαμβάνουμε ΄΄Επαναφορά του αφορολογήτου στα 18000 για 2 παιδιά και 5000 ευρώ για κάθε τέκνο πέραν του 2ου΄΄.
Δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε. Θα μας βρίσκετε πάντα μπροστά σας,διότι ο αγώνας μας είναι δίκαιος  και αφορά το μέλλον της πατρίδος μας.
 
Η Πρόεδρος                                                    Ο Γεν. Γραμματέας
              
  Γαρυφαλλιά Παπαδοπούλου                           Σταύρος Πουρτουλίδης

Comments Off on ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΕΚΝΑ

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.