Να δοθεί άμεσα στη δημοσιότητα η λίστα «Λαγκάρντ»

lista_lagkard__article

 

Πολιτική κυβίστηση τεραστίων διαστάσεων έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της λίστας «Λαγκάρντ», γεγονός που καταδεικνύει την πολιτική πορεία του συγκεκριμένου κόμματος που βαδίζει ξεκάθαρα στα χνάρια του… Αντρέα. Πρόκειται για μια ξεκάθαρα υποκριτική στάση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ενώ μέχρι σήμερα ζητούσε να έρθει στην Βουλή η λίστα «Λαγκάρντ»  τώρα λέει να εξεταστεί πρώτα από ελεγκτικούς μηχανισμούς.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Δημήτρης Παπαδημούλης δήλωσε κατηγορηματικά αντίθετος στο να αξιοποιηθεί η λίστα «Λαγκάρντ» από την Επιτροπή «Πόθεν Έσχες» της Βουλής: «Δεν θα συμπράξουμε σε μια παρωδία. Η αξιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ είναι δουλειά της κυβέρνησης, του υπουργείου Οικονομικών, του ΣΔΟΕ, της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και της δικαιοσύνης που ήδη το ερευνά και όχι της Επιτροπής Πόθεν Έσχες. Η Επιτροπή Πόθεν Έσχες μπορεί να ασχοληθεί με πολιτικά πρόσωπα, πρώην και νυν, εφόσον προκύπτουν στοιχεία που χρίζουν περαιτέρω διερεύνησης».

Το αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για πολιτική κάθαρση και να έρθουν στο φως τα ονόματα όσων έβγαλαν μαύρο χρήμα στο εξωτερικό είναι πάγιο.  Η λίστα «Λαγκάρντ» πρέπει να δοθεί όχι μόνο στην επιτροπή «Πόθεν έσχες» της βουλής, αλλά και στην δημοσιότητα, ώστε να μάθει επιτέλους ο Ελληνικός λαός ποιοι τα… φάγανε! Πρέπει επίσης να συσταθεί άμεσα προανακριτική επιτροπή για το θέμα. Το ίδιο ισχύει και για τους παράγοντες που έφεραν στη χώρα την τρόικα και το μνημόνιο.  Δυστυχώς η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής δεν διαθέτει ακόμα ικανό αριθμό βουλευτών για να γίνει πράξη η πρότασή μας αυτή. Παρ’ όλα αυτά θα επιμείνουμε με κάθε μέσο στην μέχρι τέλους διερεύνηση όλων των σκοτεινών υποθέσεων διαφθοράς.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ  ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ!

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/na-dothei-amesa-sth-dhmosiothta-h-lista-lagkarnt#.UMY8tOQzygw

Comments Off on Να δοθεί άμεσα στη δημοσιότητα η λίστα «Λαγκάρντ»

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.