Ο Δένδιας στο δρόμο που χάραξε ο Χρυσοχοΐδης

samaras-dendias__article

Γιατί δεν απαγορεύουν στους αστυνομικούς να ψηφίζουν;

Τη σκληρή αντιμετώπιση κάθε έκνομης συμπεριφοράς από τα στελέχη της Χρυσής Αυγής προαναγγέλλει μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα “Η Ελλάδα αύριο”, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, ο οποίος μάλιστα δηλώνει ότι υπάρχει το νομικό περιθώριο για να χαρακτηριστεί “εγκληματική οργάνωση αν οι δράσεις της προσλάβουν κακουργηματικό χαρακτήρα”.

Όπως αναφέρει o κ. Δένδιας: “Συστημική διασύνδεση της Ελληνικής Αστυνομίας με τη Χρυσή Αυγή δεν γνωρίζω να υπάρχει. Από εκεί και πέρα θα ήμουν αφελής εάν σας έλεγα ότι σε έναν οργανισμό 55.000 αστυνομικών, αποκλείω να υπάρχουν επίορκοι. Υπάρχουν συγκεκριμένα, λίγα ευτυχώς, περιστατικά, τα οποία διερευνώνται.

Εάν διαπιστωθεί ότι με συγκεκριμένες πράξεις τους κάποιοι αστυνομικοί έθεσαν προ όρκου τους κομματική προσήλωση, τότε δεν έχουν καμία θέση στην Ελληνική Αστυνομία και τους περιμένει η απόταξη”.

Υπεθυμίζουμε πως οι παραπάνω δηλώσεις αποτελούν μια πιο light έκδοση εκείνων του Μιχ. Χρυσοχοΐδη ο οποίος είχε πει ότι θα βγαίνουν εκτός Σώματος όσοι αστυνομικοί έχουν φίλους Χρυσαυγίτες!!! Μα γιατί το κουράζουν το θέμα και δεν απαγορεύουν απευθείας στους αστυνομικούς να ψηφίζουν για να έχουν και το κεφάλι τους ήσυχο;

ethnikismos.net

Αυτά μόλις μία μέρα από την ανάληψη ευθύνης από παρακρατικούς αναρχικούς που εκτόξευσαν ευθείες απειλές κατά μελών της Χρυσής Αυγής, αλλά και σε όλους τους Έλληνες πολίτες που είτε ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, είτε περνάνε τυχαία δίπλα από έναν Χρυσαυγίτη. Πέραν του προκλητικού των δηλώσεων αυτών, το οποίο θα αντιπαρέλθουμε, ερωτούμε: Μήπως θα πρέπει να ερευνηθούν οι διασυνδέσεις που επιτρέπουν στο παρακράτος της αριστεράς να δρά ανεξέλεγκτο; Μήπως θα πρέπει ο Αντώνης Σαμαράς να τηρήσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και να τους βγάλει τις κουκούλες; Λέμε τώρα…

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-dendias-sto-dromo-pou-charaje-o-chrusochoidhs#.UMXonuQzygw

Comments Off on Ο Δένδιας στο δρόμο που χάραξε ο Χρυσοχοΐδης

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.