ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Νεώτερη ενημέρωση 12:03: Μόλις μας ειδοποίησαν ότι η ερώτηση ακυρώθηκε. Too good to be true! Είπα κι εγώ…xrysi-vouli__article

Επειδή δεν μας ικανοποιούν οι φαιδρές απαντήσεις που μας δίνουν οι αρμόδιοι υπουργοί και υφυπουργοί και επειδή πολλές φορές απαξιούν καν να έρθουν να μας απαντήσουν, σήμερα, εάν και εφ’ όσον ευαρεστηθούν να παρουσιαστούν και να μας δώσουν μία πιο πιστευτή απάντηση θα τους θέσουμε πάλι το ίδιο ερώτημα.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το απόγευμα λίγο μετά τις έξι, θα ξαναθέσουμε ερώτημα με αριθμό 3749/5-11-2012 Ερώτηση της Βουλευτού Β´ Αθηνών του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή κας Ελένης Ζαρούλια προς τον Υπουργό Οικονομικών, σχετικά με τον τραπεζικό δανεισμό των κομμάτων.

Μέχρι όμως να μας δούμε εάν και εφόσον λάβει χώρα άλλη μία παράσταση εκ μέρους της κυβερνήσεως, σας παραθέτω την προηγούμενη σχετική ερώτηση που είχε κάνει ο κοινοβουλευτικός μας εκπρόσωπος κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ στις 29-10-2012:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=mPw2Z8nRmJA]

Η απάντηση του υφυπουργού είναι τουλάχιστον εξοργιστική. Μας εμπαίζουν στην ψύχρα! Προσέξτε τι απαντάει στο 5:30 καθώς και στο 5:45 και την πλέον απίθανη απάντηση στο 8:51!!!

Comments Off on ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Filed under ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Comments are closed.