Περί πόθεν έσχες: Τα… “ακίνητα Μιχαλολιάκου”

apo_k_o-02__article

Συνεχίζουν τη λάσπη οι λακέδες της διαπλοκής και των εργολάβων, γράφοντας στα ιστολόγια περί… «εύπορου Μιχαλολιάκου». Χωρίς περαιτέρω σχολιασμό παραθέτουμε τη “λίστα με τα ακίνητα” που κατέχει ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής. Σημειωτέον ότι τα 4τ.μ. που κατέχει στην Φιλολάου 147 θεωρούνται 1 ακίνητο κ.ο.κ.:

16 τ.μ. σε ποσοστό 25% Φιλολάου 147 Αθήνα  (συνολικά κατέχει τα 4  τ.μ.) 40 τ.μ. σε ποσοστό 25% Φιλολάου 147 Αθήνα  (συνολικά κατέχει τα 10 τ.μ.) 45 τ.μ. σε ποσοστό 25% Φιλολάου 147 Αθήνα  (συνολικά κατέχει τα 11 τ.μ.) 40 τ.μ. σε ποσοστό 25% Φιλολάου 147 Αθήνα  (συνολικά κατέχει τα 10 τ.μ.) 70 τ.μ. σε ποσοστό 25% Κορογονιάνικα Μάνης (συνολικά κατέχει τα 31 τ.μ.)

Σημειώνεται ότι το ακίνητο της οδού Φιλολάου 147 αποτελεί αγορά του παππού στη δεκαετία του 1920 και η κατοικία στα Κορογονιάνικα Μάνης είναι πυργόσπιτο, το οποίο υπήρχε πριν την απελευθέρωση της Ελλάδος. Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής δεν έχει αγοράσει κανένα ακίνητο στη διάρκεια της ζωής του. Απάντηση στη λάσπη επίσης των εργολάβων και το γεγονός ότι ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής δεν είναι μέτοχος σε καμία εταιρεία παροχής υπηρεσιών, όπως ψευδώς αναφέρουν οι συκοφάντες.

—————

Υ.Γ.: Το ότι δεν είναι ζάμπλουτος, δεν τον κάνει και “λιγούρι της εξουσίας”…

Comments Off on Περί πόθεν έσχες: Τα… “ακίνητα Μιχαλολιάκου”

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.