Ας πουλήσουν τις βίλες και τα κότερα

Να τονίσουμε πως η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια έχει καταθέσει ερώτηση για τον τραπεζικό δανεισμό των κομμάτων, δίχως να λάβει ακόμα απάντηση.

Κωμικοτραγική πραγματικά είναι η κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ, το οποίο τολμάει και επιτίθεται στην Χρυσή Αυγή. Δεν κοιτάνε καλύτερα που δεν μπορούν ούτε καν να ψελλίσουν απάντηση στις αποστομωτικές απαντήσεις που λαμβάνουν από τους ίδιους τους υπαλλήλους τους; Είχαμε γράψει και στο παρελθόν για τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ που ξενοικιάζονται με ρυθμούς ανάλογους με αυτούς που η Χρυσή Αυγή ανοίγει γραφεία σε όλη την επικράτεια. Είχαμε επίσης γράψει για το ότι παρά το γεγονός ότι τα στελέχη και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πλούτιζαν και πλουτίζουν παραλόγως, οι υπάλληλοι του κόμματος παραμένουν απλήρωτοι.

Τώρα αυτοί οι ίδιοι υπάλληλοι, τόσους μήνες μετά, λαμβάνουν εκκλήσεις από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να παραμένουν «ψύχραιμοι» και να κάνουν «υπομονή», αφού δεν μπορούν να βρουν χρήματα για να τους πληρώσουν. Η απάντηση που έλαβαν σε αυτές τις εκκλήσεις είναι πραγματικά αποστομωτική και ενδεικτική της ποιότητας των ανθρώπων που τόσο καιρό κυβερνούν την Ελλάδα και καθορίζουν τις τύχες της χώρας. Ας πουλήσουν τις βίλες και τα κότερα, είναι η απάντηση που πήρανε.

Την απάντηση αυτή μπορούν να την δώσουν και οι Έλληνες πολίτες για τον πόλεμο που δέχονται από τις μνημονιακές επιλογές της συγκυβέρνησης και η Χρυσή Αυγή για τον πόλεμο του καθεστώτος εναντίον της. Ας πουλήσουν πρώτα τις βίλες και τα κότερα και μετά βλέπουμε…

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/as-poulhsoun-tis-biles-kai-ta-kotera

Comments Off on Ας πουλήσουν τις βίλες και τα κότερα

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.