Ασταμάτητη η Χρυσή Αυγή με 12,1%, τρίτο κόμμα με διαφορά

Νέα επιβεβαίωση της εδραίωσης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην ελληνική κοινωνία από την δημοσκόπηση της MRB. Η νέα αυτή δημοσκόπηση δείχνει ότι αν διεξάγονταν σήμερα εκλογές, η Χρυσή Αυγή θα ήταν τρίτο κόμμα με αισθητή διαφορά από το τέταρτο.

Η έρευνα της συγκεκριμένης εταιρίας διεξήχθη από τις 27 Νοεμβρίου – 6 Δεκεμβρίου σε δείγμα 2000 ατόμων, ενώ λίγες μέρες μετά ξέσπασε σοβαρή εσωκομματική κρίση που φτάνει στα όρια της διάλυσης στο κόμμα του Καμμένου τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Σύμφωνα με έγκυρες ιστοσελίδες, τουλάχιστον το 50% των ψηφοφόρων των ΑΝ.ΕΛ. είναι έτοιμο να μεταπηδήσει στην Χρυσή Αυγή.

Στην εκτίμηση ψήφου, ο Σύριζα προηγείται με ποσοστό 28,7%, ακολουθούν η Νέα Δημοκρατία με 26,1%, ηΧρυσή Αυγή με 12,1%, το ΠΑΣΟΚ με 7,8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7,1%, η Δημοκρατική Αριστερά 5,7%, το ΚΚΕ 5,4%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 3,1% και Άλλο Κόμμα 4%.

Τα μνημονιακά κόμματα όπως και κάτι ”αντιμνημονιακά” αποκόμματα καταρρέουν και η Χρυσή Αυγή μετά την κρίση στο κόμμα των ΑΝ.ΕΛ θα είναι πανίσχυρη, οδεύοντας στην Εθνική διακυβέρνηση της πατρίδας.

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/astamathth-h-chrush-augh-me-121-trito-komma-me-diafora#.UMiy8oOcdHd

Comments Off on Ασταμάτητη η Χρυσή Αυγή με 12,1%, τρίτο κόμμα με διαφορά

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.