Όλος ο παρακμιακός αντιρατσιστικός θίασος επί σκηνής

pakistani__article

 

Νέα ταλαιπωρία περιμένει όσους Έλληνες βρεθούν ή περάσουν το μεσημέρι του ερχόμενου Σαββάτου από το κέντρο της Αθήνας. Κάποιοι ξένοι επαγγελματίες «αντιρατσιστές», της Ευρωπαϊκής Αντιρατσιστικής Κίνησης (EGAM – European Grassroots Antiracist Movement), διοργανώνουν πορεία κατά της Χρυσής Αυγής, από το Σύνταγμα μέχρι το Μοναστηράκι! Ιδού και η έκκλησή τους:

«Φτάνει με τις ρατσιστικές επιθέσεις! Φτάνει με τη συνέργια μεταξύ αστυνομικών και νεοναζί μπράβων της Χρυσής Αυγής! Φτάνει με τις ρατσιστικές και αντισημιτικές δηλώσεις! Φτάνει με την παθητικότητα των εισαγγελικών και δικαστικών αρχών! Φτάνει με την ανοχή, την προστασία και την υποστήριξη που απολαμβάνουν οι γκάνγκστερ της Χρυσής Αυγής!»

Την έκκληση υπογράφουν ξένοι και ντόπιοι αστέρες της Νέας Τάξης – Παγκοσμιοποίησης, όπως:ο Benjamin Abtan, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Αντιρατσιστικής Κίνησης, ο Κωστής Παπαϊωάννου πρώην πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, ο φιλόσοφος Μπερνάρ-Ανρύ Λεβί, ο Κωνσταντίνος Τσικελίκης, πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σεσημασμένοι εθνομηδενιστές καθηγητές πανεπιστημίων, όπως η Θάλεια Δραγώνα, ο Αντώνης Λιάκος κ.α.

Συμμετέχουν φυσικά οι «περίεργες» οργανώσεις «μεταναστών», όπως το Ελληνικό Φόρουμ μεταναστών, ενώσεις και κοινότητες μεταναστών και «προσφύγων», οι γνωστές κουκουλοφόρες συμμορίες της άκρας αριστεράς (που θα εμφανιστούν με τη μάσκα του «αντιρατσισμού»), γκρούπες κίναιδων και λοιπές παρακμιακές δυνάμεις. Την πρωτοβουλία υποστηρίζει επίσημα και το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδας (ΚΙΣ).

Φυσικά, δε θα λείψει και ο… αξιοσέβαστος πολιτικός κόσμος της χώρας. Ήδη, το κόμμα που έβαλε την Ελλάδα στο ΔΝΤ και είναι το κατ’ εξοχήν υπεύθυνο για τη δυστυχία μας (και εννοούμε βεβαίως το ΠΑΣΟΚ) έβγαλε… κάλεσμα συμμετοχής στην παρδαλή πορεία:

Διαβάστε περισσότερα στο Εθνικισμός.net

Comments Off on Όλος ο παρακμιακός αντιρατσιστικός θίασος επί σκηνής

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.