Γεωργιανός ληστής μαχαίρωσε και μήνυσε τον Τάσο Μητρόπουλο

taso-mitropoulo

 

Σκηνές τρόμου έζησε ο παλιός ποδοσφαιριστής Τάσος Μητρόπουλος. Δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από Γεωργιανό, κατόρθωσε να τον ακινητοποιήσει και ο ληστής τον μήνυσε!!

Όλα άρχισαν στις δύο το μεσημέρι. Κάποιος χτύπησε τα κουδούνια της πολυκατοικίας που διαμένει. Ανήσυχος εκείνος, καθώς τον τελευταίο καιρό έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο κάποιοι να χτυπούν τα κουδούνια και στη συνέχεια να εξαφανίζονται, κατέβηκε στο ισόγειο για να ελέγξει.  Ο Τάσος Μητρόπουλος, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, δεν εντόπισε κάποια ύποπτη κίνηση, ωστόσο αποφάσισε να ελέγξει και στο υπόγειο. Όταν έφτασε στο λεβητοστάσιο και πριν προλάβει να αντιδράσει δέχθηκε επίθεση από έναν άνδρα, ο οποίος κρατούσε μαχαίρι και κατάφερε να τον χτυπήσει ευτυχώς ελαφρά στο πρόσωπο.

Ο παλιός άσσος των γηπέδων όμως δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια. Ανταπέδωσε την επίθεση, έπεσε πάνω στον άνδρα και κατάφερε να τον ακινητοποιήσει. Τον οδήγησε μάλιστα μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας όπου ζήτησε απ’ τους περαστικούς να καλέσουν την αστυνομία.

Στην ασφάλεια του Πειραιά ο άνδρας από τη Γεωργία δήλωσε αθώος. Είπε μάλιστα ότι απλά έψαχνε τη γυναίκα του που θεωρούσε πως δουλεύει κάπου στην πολυκατοικία. Έκανε ως και μήνυση κατά του Τάσου Μητρόπουλου για επίθεση, όμως δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει γιατί έψαχνε τη σύζυγό του στο λεβητοστάσιο και μάλιστα κρατώντας μαχαίρι. O Τάσος Μητρόπουλος ήδη έχει κινηθεί νομικά κατά του Γεωργιανού, κατηγορώντας τον για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/gewrgianos-lhsths-machairwse-ton-taso-mhtropoulo-kai-ton-ekane-mhnush#.UMupTuQzygw

Comments Off on Γεωργιανός ληστής μαχαίρωσε και μήνυσε τον Τάσο Μητρόπουλο

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.