Δεν μπορούν να το χωνέψουν… Πάλι τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή!

Ακόμα μια σφαλιάρα στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο δίνει η δημοσκόπηση της Public Issue που δημοσιεύτηκε σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Στην πρόθεση ψήφου δίνονται τα εξής ποσοστά:

ΣΥΡΙΖΑ 30,5%
ΝΔ 26%
Χρυσή Αυγή 10,5%
ΑΝΕΛ 9%
ΠΑΣΟΚ 8%
ΔΗΜΑΡ 6,5%
ΚΚΕ 5,5%

Για να μην νομίζουν κάποιοι ότι πιανόμαστε κορόιδα και ότι δεν καταλαβαίνουμε πως αλλοιώνονται τα ποσοστά διαμηνύουμε τους πάντες και προς πάσα κατεύθυνση: α) Ξέρουμε πολύ καλά πως το πραγματικό ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι πάνω από 15% και το ίδιο καλά το ξέρουν σε όλες τις εταιρείες δημοσκοπήσεων β) Ούτε κατά διάνοια δεν έχουν 9% οι ΑΝΕΛ που ξεφούσκωσαν και 8% το ΠΑΣΟΚ που βρίσκεται στον πάτο της ελληνικής κοινωνίας και γ) όποιος νομίζει πως ΔΗΜΑΡ και ΚΚΕ έχουν πάνω από 5% ζουν σε άλλη χώρα.

Τα ποσοστά -όπως και σε όλες τις δημοσκοπήσεις- είναι στρογγυλεμένα. Ξέρουν όλοι πολύ καλά πως η απήχηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος είναι τεράστια στην ελληνική κοινωνία κι αυτό θα το παραδεχτούν μόνο το βράδυ των προσεχών εκλογών, όταν δεν θα υπάρχουν… εκτιμήσεις, αλλά η λαϊκή ετυμηγορία που θα είναι αμείλικτη προς όλους αυτούς που πρόδωσαν τον Λαό και την Πατρίδα!

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/den-mporoun-na-to-chwnepsoun…-pali-trito-komma-h-chrush-augh#.UMpuB4OcdHc

Comments Off on Δεν μπορούν να το χωνέψουν… Πάλι τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.