Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Άλλη μια επίθεση στη Χρυσή Αυγή, άλλη μια επίθεση στην κοινωνία

Αν προσέξετε τις φωτογραφιές απο την επίθεση στον Βόλο, θα δείτε απλωμένη κόκκινη μπογιά και τη σημαία κουβάρι στο πάτωμα. Έτσι για να μην μπερδευόμαστε και να καταλαβαίνουμε ποιού χώρου είναι οι φασίστες που εκφράζονται με βία και σε τι υπόλειψη έχουν τη σημαία και τον Ελληνισμό. Οι κύριοι αυτοί βρίσκουν αφορμή τη ΧΑ για να ξεσπάνε τα εγκληματικά τους ένστικτα και να απελευθερώνουν το μίσος τους κατά του ελληνικού Έθνους.

Έχουν τραφεί για πολλά χρόνια σε αυτή τη χώρα πυρήνες αναρχοαριστεροθολωμένων χωρίς συγκεκριμένη ιδεολογία αλλά με γενικόλογα τσιτάτα για το δίκιο του «λαού», του εργαζόμενου και για κοινωνική δικαιοσύνη. Με δυο λόγια σκεπάζουν την εγκληματική λύσσα τους με γενικολογίες κοινής αποδοχής ενώ στην πράξη στρέφονται απευθείας και κάθετα εναντίον του Λαού, του εργαζόμενου και της κοινωνικής δικαιοσύνης, μιας και τα θύματά τους είτε είναι αθώοι λαϊκοί ή δίνουν άλλοθι στο καθεστώς να ποδοπατά την κοινωνική δικαιοσύνη και τα δικαιώματα του Λαού για να “προστατέψει” και να “προστατευτεί” απο τις τρομοκρατικές τους ενέργειες. Έτσι αυτό που επιτυγχάνουν με τη δήθεν αντικαθεστωτική τους δράση ειναι να ισχυροποιούν και να “νομιμοποιούν” τη βάρβαρη κι ασύδοτη δράση του κράτους εναντίον όλων εξαιτίας κάποιων θλιβερών μειοψηφιών. Δεν ειναι τυχαίο ότι η τρομοκρατία προήρχετο πάντα απο αριστερές ομάδες που εκπαιδεύονταν στο ανατολικό μπλόκ ή στους δορυφόρους του και δρούσαν πάντα στη Δύση. Δεν είναι ακόμη τυχαίο οτι όλες οι σοβαρές τρομοκρατικές ομάδες ξεψύχησαν με την πτώση του ανατολικού μπλοκ ελλείψει χρηματοδότησης.

Η αριστερά αρέσκεται στη βία και στην τρομοκρατία και είναι συμβολική και χαρακτηριστική η πρώτη ενέργειά τους ως εξουσία που ήταν η δολοφονία της Τσαρικής οικογένειας, ενηλίκων και ανηλίκων. Οι θολωμένοι «δημοκράτες» δολοφόνησαν με σφαίρες και ξιφολόγχες μικρά παιδιά για να εξασφαλίσουν τη διαμονή τους στην εξουσία. Ήρθαν με εγκλήματα, διοίκησαν με εγκλήματα και θα φύγουν διαπράττοντας εγκλήματα μέχρι τη τελευταία στιγμή. Είναι, δε, θαυμαστό κι απίστευτο πως αυτό το σύστημα απόλυτης φυσικής και ηθικής καταπίεσης, αυτό το σύστημα βίας, εγκλημάτων και φρίκης απέναντι σε αντιπάλους αλλά και πάρα πολλές φορές και στους υποστηρικτές του, κατάφερε να κρυφτεί τόσο καλά πίσω απο τη προβιά της προόδου, της δημοκρατίας και της ελευθερίας.

Τέλος δεν ειναι καθόλου τυχαίο που οι αναρχοαριστεροθολωμένοι το βράδυ χτυπάνε τη Χρυσή Αυγή και το πρωί ψηφίζουν τα μνημόνια και προστατεύουν τον λαθροστρατό κατοχής που δολοφονεί  Έλληνες.

Μυρμιδόνας

Οικογενειοκρατία παντού: Στη Βουλή και στο ΕΣΡ το Κωνσταντοπουλέικο…

ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Είμαι φαρμακοποιός και αισθάνομαι αδύναμος να προσφέρω πλέον φαρμακευτική περίθαλψη στους συμπολίτες μου, γιατί ο ΕΟΠΥΥ έχει εξαντλήσει όλα μας τα κεφάλαια και έχει αθετήσει κάθε υπόσχεση έγκαιρων πληρωμών των συνταγών που έχουμε ήδη εκτελέσει. Υπάρχει σχέδιο αφανισμού του ελληνικού ατομικού φαρμακείου και αντικατάστασής του με πολυεθνικές ξένων συμφερόντων, έτοιμων να βομβαρδίσουν τους Έλληνες με δραστικές ουσίες-φάρμακα αγνώστου προελεύσεως. Πρώτη και καλύτερη η ισραηλινών συμφερόντων Teva που έχει διεισδύσει εδώ και καιρό στα νοσοκομεία. Είναι δυνατόν να καταλήξει όλο το λιανεμπόριο στα super market και στις ξένες πολυεθνικές; Η περίφημη απελευθέρωση της ελληνικής αγοράς φαρμάκου στην ουσία σημαίνει πλήρη υποδούλωση στις ξένες αλυσίδες φαρμακείων! Οι φαρμακοποιοί δεν έχουν βγάλει ποτέ μαύρο χρήμα ούτε έχουν καταθέσεις και off-shore στο εξωτερικό, όλα τους τα χρήματα έχουν απενδυθεί στην Ελλάδα και έχουν στηρίξει άπειρες φορές το ασφαλιστικό σύστημα! Γιατί αυτή η αχαριστία, μήπως το Μνημόνιο θέλει να εξαφανίσει καθετί ελληνικό; Ο προπάππους μου πολέμησε και σφαγιάστηκε από τους Τούρκους κατά την ελληνική επανάσταση και ο φόρος τιμής του ελληνικού κράτους ήταν ένας δρόμος με το όνομα του. Τι να το κάνω όταν αυτοί οι ελεεινοί θέλουν να ξεπουλήσουν τα πάντα; Πρέπει να ξεσηκωθούμε όλοι για το καλό της πατρίδας!

Λ.

Στην πλάτη του ελληνικού λαού τα δάνεια των κομμάτων

Επίθεση στη Θράκη

Σχετικά με τις επιθέσεις στα γραφεία της Χρυσής Αυγής σε Ξάνθη και Κομοτηνή θα ήθελα να αναφέρω τα εξής: Από την μέρα που ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή άνοιξε γραφεία στην πόλη της Ξάνθης και της Κομοτηνής, το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής σε διάφορες εκδηλώσεις του σε μειονοτικά χωριά της Θράκης έχει εκφράσει την έντονη δυσφορία του. Επειδή ζω στην Ξάνθη και γνωρίζω καλά πως (προφανώς λόγω του μικρού πληθυσμού) η ασφάλεια εξαρθρώνει με τεράστια επιτυχία κλοπές, διαρρήξεις, ληστείες και άλλα, μου φαίνεται εξαιρετικά παράξενο πως για την ώρα δεν έχει γίνει καμία σύλληψη για κανέναν από τους 100 αλήτες. Και αναρωτιέμαι μήπως η επίθεση έγινε υποκινούμενη από ξένο δάκτυλο με την πλήρη ανοχή του Υπουργού Προστασίας Αναρχικού και Λαθρομετανάστη.

Με τιμή
Φίλος από την Ξάνθη

Συμβαίνει τώρα: Έξαλλα πανηγύρια στην Κουμουνδούρου!

Σκέψεις

Θα ήθελα να σας εκφράσω κάποιες σκέψεις μου. Γιατί στηρίζω τον Λαϊκό Σύνδεσμο:

1) Διότι είστε πιο καθαροί και πιο τίμιοι απ’ όλους τους δήθεν πατριώτες και δημοκράτες.

2) Διότι δεν αρνείστε το παρελθόν σας ούτε αναιρείτε την ιδεολογική σας ταυτότητα για ψηφοθηρικούς λόγους.

3) Για την στάση σας στα εθνικά θέματα.

4) Διότι λέτε τα πράγματα με το όνομά τους (όπως π.χ. να απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι
που μπήκαν απ’τα παράθυρα).

5) Διότι βοηθάτε τον κόσμο που έχει ανάγκη.

6) Διότι η φωνή σας στη βουλή (που κάποιοι την αποκαλούν σόου) εκφράζει ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού και ειδικά της νεολαίας.

7) Διότι μου “απαγορεύουν” να σας στηρίζω επειδή είστε φασίστες, ενώ οι “δημοκράτες” έχουν φέρει τη χώρα σε αυτή την κατάντια.

8) Διότι είστε οι πρώτοι που ανέφεραν το όνομα κάποιων μεγαλοεπιχειρηματιών (Αγγελόπουλος, Μπόμπολας κλπ) στη βουλή.

9) Διότι δεν σας παίζουν τα “μεγάλα” κανάλια.

10) Διότι σύμφωνα με τους “δημοκράτες” για να σας ψηφίζω πρέπει να είμαι μπαμπουίνος, άσχετα με το εάν έχω δείκτη νοημοσύνης 140.

Θα μπορούσα να συνεχίσω με πολλά. Συνεχίστε τον αγώνα σας με σοβαρότητα. ΜΗΝ μας προδώσετε. Τιμωρήστε αυτούς που μας έφεραν ως εδώ. Επιτέλους, ας είστε πρώτοι εσείς που θα εργαστείτε για το καλό αυτής της πατρίδας. Συντάσσομαι μαζί σας, ελπίζω και εύχομαι να ξημερώσει σύντομα η Χρυσή Αυγή του περήφανου Ελληνισμού.

Με εκτίμηση,
Ένας φίλος

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-14-dekembriou-2012#.UMpu44OcdHc

Comments Off on Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Filed under ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Comments are closed.