Ερώτηση για την παράταση του χρόνου παραμονής λαθρομεταναστών στην αστυνομική σχολή Ξάνθης

Προς τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
dendias
ΘΕΜΑ: «ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΟΡΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ»

Με απόφαση της συγκυβέρνησης σας, οι παράνομοι μετανάστες που «φιλοξενούνται» από τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους στην αστυνομική σχολή της Ξάνθης θα παραμείνουν εκεί για αόριστο χρονικό διάστημα. Έτσι ενώ υπήρξε δέσμευση από την πλευρά σας, ότι η παραμονή των παρανόμων μεταναστών θα ήταν προσωρινή, στην πράξη συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Και η αστυνομική σχολή της Ξάνθης δεν θα λειτουργήσει φέτος σύμφωνα με τον προορισμό της.

Επειδή ήδη έχουν εκδηλωθεί έντονες αντιδράσεις τόσο από την πλευρά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ξάνθης, του Εμπορικού Συλλόγου όσο και των υπολοίπων φορέων και συλλόγων της πόλης, η οποία μετατρέπεται σταδιακά σε χώρο συγκέντρωσης παράνομων μεταναστών και οδηγείται στην υποβάθμιση και τον μαρασμό με οδυνηρές συνέπειες για την καθημερινή ζωή των πολιτών.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

Τι θα πράξει προκειμένου να επαναλειτουργήσει η αστυνομική σχολή της Ξάνθης;

Σε ποίες ενέργειες θα προβεί για την απομάκρυνση και απέλαση όλων των παράνομων μεταναστών που αυτή την στιγμή βρίσκονται στην αστυνομική σχολή της Ξάνθης;

Αθήνα, 20-09-2012

Η ερωτώσα Βουλευτής

ΕΛΕΝΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ

Βουλευτής Β’ Αθηνών

ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διαβάστε την απάντηση του αρμόδιου υπουργού εδώ: http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/67715b2c-ec81-4f0c-ad6a-476a34d732bd/7743267.pdf

ΟΥΔΕΝ ΜΟΝΙΜΟΤΕΡΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ!

Εκτός από τα ένα κάρο ψέματα που αραδιάζει το απαντητικό αυτό έγγραφο… Απάντηση επί των ερωτήσεων συγκεκριμένη ΚΑΜΜΙΑ! Έτσι λειτουργεί η… δημοκρατία τους!

Comments Off on Ερώτηση για την παράταση του χρόνου παραμονής λαθρομεταναστών στην αστυνομική σχολή Ξάνθης

Filed under ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Comments are closed.