Κανένας εν ενεργεία θα περάσει το κατώφλι του Εισαγγελέα;

Διαβάζουμε την παρακάτω είδηση και απορούμε εάν πρόκειται να κινηθεί η Δικαιοσύνη για κανέναν εν ενεργεία πολιτικάντη κλέφτη!

αρχείο λήψης (12)

Είναι πλέον πραγματικότητα ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν σταματά πλέον μπροστά σε μεγάλα ονόματα και οικονομικές επιφάνειες. Μετά από μια σειρά κλήσεις και συλλήψεις επιχειρηματιών και πολιτικών προσώπων φαίνεται ότι φτάνει η ώρα και για έναν πρώην «τσάρο της οικονομίας» και για πολύ καιρό «κραταιό Υπουργό Εθνικής Άμυνας» να περάσει το κατώφλι του Εισαγγελέα.

Ο λόγος για τον Γιάννο Παπαντωνίου για τον οποίο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Π» από δικαστικούς κύκλους είναι πιθανόν να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και δεν αποκλείεται να ενεργοποιηθεί μέσα στις επόμενες ώρες. Σε αυτή την περίπτωση οι Αστυνομικές αρχές θα κληθούν να αναζητήσουν τον πρώην Υπουργό και να τον φέρουν μπροστά στις Δικαστικές Αρχές. Σημειώνουμε πάντως ότι έως αυτή την στιγμή οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί…

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί

Θυμίζουμε ότι πριν από μερικές μέρες το «Π» είχε αποκαλύψει ότι οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές ζήτησαν από το ΣΔΟΕ το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Γιάννου Παπαντωνίου, καθώς και μελών της οικογένειάς του, στο πλαίσιο έρευνας που διενεργούν για τα εξοπλιστικά προγράμματα επί θητείας του.
Οι έρευνες αφορούν την προμήθεια των αρμάτων Λέοπαρντ, η οποία αποτελεί τη δεύτερη σύμβαση για τα υποβρύχια και την προμήθεια των ελικοπτέρων τύπου Απάτσι.

ΠΗΓΗ: http://www.paraskhnio.gr/2012/12/15/%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%88%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD/

Comments Off on Κανένας εν ενεργεία θα περάσει το κατώφλι του Εισαγγελέα;

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.