Συκοφαντική επίθεση Στρατούλη κατά Χρυσής Αυγής

stratoulis__article

 

Την ίδια ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ υφίστατο μία πρωτοφανή πολιτική ήττα στην Νίκαια, όπου είχε οργανώσει μαζί με κουκουλοφόρους «αντιεξουσιαστές» και τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ παράνομη αντισυγκέντρωση κατά της νόμιμης συγκέντρωσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, την ίδια ώρα που χιλιάδες Έλληνες ευρίσκοντο ολόθερμα στο πλευρό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε μία κατ’ εξοχήν λαϊκή περιοχή της πρωτεύουσας, την ίδια ώρα έβγαινε ο εδώ και πολλά έτη συστηματικός συκοφάντης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να δηλώσει ότι δήθεν μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η οποία την ίδια ώρα έκανε συγκέντρωση πολλά χιλιόμετρα μακριά, του επιτέθηκαν!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διαψεύδει κατηγορηματικά την οποιαδήποτε εμπλοκή της στο εν λόγω περιστατικό και καταγγέλλει σαν κοινό συκοφάντη τον Στρατούλη. Δείτε πως παρουσίασε την «είδηση» ο σταθμός του Αλαφούζου και όχι μόνον, αφού στην συκοφαντική επίθεση κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ συμμετέχουν από κοινού όλες οι «δημοκρατικές» δυνάμεις από Νέας Δημοκρατίας μέχρι «αντιεξουσιαστών». Διαβάστε λοιπόν και απολαύστε:

ΣΚΑΪ: «Θύμα βίαιης επίθεσης έπεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης έξω από τον χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του ποδοσφαιρικού αγώνα ΑΕΚ – Ατρομήτου, από τρία άτομα που μόλις τον αναγνώρισαν δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής, λέγοντάς του πως “τώρα θα σε σκοτώσουμε”.  Ο βουλευτής, που παρακολουθούσε τον αγώνα με τον γιό του, μεταφέρθηκε στο ιατρείο του γηπέδου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, όπου διαπιστώθηκε οτι δεν είχε υποστεί κάποιο σοβαρό τραύμα.»

Για το θέμα μάλιστα έβγαλε και επίσημη ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είχε διοργανώσει από κοινού με κουκουλοφόρους την αποτυχημένη αντισυγκέντρωση στη Νίκαια, ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:  «Καταγγέλλουμε την άγρια δολοφονική επίθεση εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Δημ. Στρατούλη από μέλη της Χρυσής Αυγής. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ δέχθηκε δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι έξω από τον χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ποδοσφαιρικού αγώνα, από τρία άτομα που μόλις τον αναγνώρισαν δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής, λέγοντάς του πως “τώρα θα σε σκοτώσουμε”. Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και δίωξη των δραστών. Η ανοχή απέναντι στη φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής οδηγεί μαθηματικά στο να θρηνήσουμε ζωές, καταλύει τη δημοκρατία. Η απάντηση πρέπει να είναι άμεση και αποφασιστική πριν είναι αργά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sukofantikh-epithesh-stratoulh-kata-chrushs-aughs#.UM4WuuQzygx

Comments Off on Συκοφαντική επίθεση Στρατούλη κατά Χρυσής Αυγής

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.