Νέο υβρεολόγιο εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην εκπομπή του Πρετεντέρη

apr27-copy__article

Μια ακόμη απόδειξη της χαώδους διαφοράς της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε σχέση όχι μόνο με τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα, αλλά γενικότερα με αυτό που ονομάζεται σύστημα (σ’ όλες του τις πτυχές) φάνηκε χθες το βράδυ στην εκπομπή «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη.

Όπως αρμόζει στην «δημοκρατική» δεοντολογία του οικοδεσπότη της εκπομπής, και γενικότερα στην πολιτική του καναλιού, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν το μόνο κοινοβουλευτικό κόμμα, το οποίο δεν κλήθηκε στην συγκεκριμένη εκπομπή. Ένας δημοσιογράφος , ο οποίος θέλει να παρουσιάζεται ως σοβαρός και να διευθύνει μια ανάλογη εκπομπή, για πολλοστή φορά αποκλείει με απαράδεκτο τρόπο ένα κόμμα που επίσημα έχει καταγράψει 7% των ψηφισάντων και ανεπίσημα έχει διπλάσια ποσοστά στις δημοσκοπήσεις.

Αντιθέτως, έκρινε ότι σοβαρή πολιτική συζήτηση μπορεί να γίνει με τον Τατσόπουλο, την Ρεπούση κι έναν πολύ χαριτωμένο κύριο, του οποίου το σκουλαρίκι έβλεπες ακόμα κι αν είχες αρκετούς βαθμούς μυωπίας και ήταν υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στις πρόσφατες εκλογές. Η «αποθέωση» του διαλόγου, της ανταλλαγής απόψεων και της συγκριτικής επιχειρηματολογίας φάνηκε όταν η συζήτηση στράφηκε γύρω από το Κίνημα μας. Όπως είναι αντιληπτό και πάλι εξαπολύθηκαν μύδροι εναντίον μας, χωρίς φυσικά να έχουμε την δυνατότητα να απαντήσουμε στα όσα εκ του ασφαλούς μας απέδιδαν οι κατήγοροι μας.

Βέβαια, από κοινωνική άποψη αυτά δεν έχουν καμμία αξία και σημασία. Αυτός ο αποκλεισμός, ο οποίος σ’ όλες τις εκφάνσεις της πολιτικής και κοινωνικής ζωής επιχειρείται σε καθημερινή βάση, γυρίζει μπούμερανγκ στους εμπνευστές  και εκφραστές της, καθώς ο Ελληνικός Λαός αντιλαμβάνεται, όλο και περισσότερο πλέον, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όχι απλώς είναι άμοιρη ευθυνών για την σημερινή κατάσταση της Χώρας, αποτελώντας τον μόνο ολοκληρωτικά αγνό και καθαρό πολιτικό φορέα, αλλά αποτελεί και την μοναδική αληθινή ελπίδα που μπορεί να έχει η Πατρίδα και ο Λαός στα δύσκολα χρόνια που διανύει.

Τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/neo-ubreologio-enantion-ths-chrushs-aughs-sthn-ekpomph-tou-pretenterh

Comments Off on Νέο υβρεολόγιο εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην εκπομπή του Πρετεντέρη

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.