Δραστηριότητες Τοπικών: Βορείων Προαστίων, Εύβοιας – Βοιωτίας

dsc00557__thumbnail

Πάνω από 100 Συναγωνιστές, μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Βορείων Προαστίων, έδωσαν βροντερό παρών στις περιοχές της Ν. Ιωνίας και του Ν. Ηρακλείου. Η πορεία των Συναγωνιστών ξεκίνησε από τα γραφεία μας Λ. Ηρακλείου 426 στο Ν. Ηράκλειο και κατηφόρισε όλη την λεωφόρο μέχρι την καρδιά της αγοράς της Ν. Ιωνίας, όπου μοιράστηκαν εφημερίδες του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή και ενημερωτικά φυλλάδια στον κόσμο, ο οποίος μας επιφύλαξε μια πολύ θερμή υποδοχή. Κάποια μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (σύμφωνα με ομολογία τους στο παρακρατικό indymedia) προσπάθησαν αποτυχημένα να στήσουν το σκηνικό της προβοκάτσιας, όμως προσέκρουσαν στην αδιαφορία των Συναγωνιστών για την μίζερη – “αντί” υπόσταση τους. Έτσι και αλλιώς δεν έχουν σημασία και πήραν την απάντηση τους από τον ίδιο τον Λαό που τους έκανε στην άκρη ζητώντας την εφημερίδα μας.

Στην συνέχεια η πορεία των Συναγωνιστών στράφηκε προς την πλατεία Ν. Ηρακλείου, η οποία καθάρισε λίγο πριν φτάσουν οι Χρυσαυγίτες, προς τέρψιν όλων των κατοίκων που πήραν άμεσα την εφημερίδα μας, για να την διαβάσουν στον καθαρό αέρα που είχε η πλατεία, από την απουσία των εγκληματικών στοιχείων που συνήθως συχνάζουν εκεί. Η Τ.Ο. Βορείων Προαστίων συνεχίζει τις δράσεις της για να μεταδώσει το μήνυμα της απελευθέρωσης της Ελλάδας σε κάθε γωνιά της εμβέλειας της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-boreiwn-proastiwn-euboias-boiwtias#.UNHr4m-cdHc

Comments Off on Δραστηριότητες Τοπικών: Βορείων Προαστίων, Εύβοιας – Βοιωτίας

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.