Τραμπούκος στέλεχος του ΠΑΣΟΚ χτύπησε δολοφονικά έγκυο στη Ρόδο! -Αν όμως ήταν Χρυσαυγίτης…

timthumb

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΜΑΣ!

Ανθρωποκηνυγητό είχε εξαπολύσει το περασμένο Σαββατοκύριακο η ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να συλλάβει γνωστό τοπικό κομματικό στέλεχος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., το οποίο κατηγορείται για το αδίκημα της πρόκλησης απλής σωματικής βλάβης, αλλά και της εξύβρισης. Το κομματικό στέλεχος κατηγορείται ότι έβρισε και τράβηξε γυναίκα, η οποία βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα, με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα και να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου!
Ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης κατηγορείται ότι το βράδυ της 15ης Δεκεμβρίου έτους 2012, εξύβρισε και έσπρωξε την έγκυο γυναίκα, η οποία του κατέθεσε μήνυση, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Ρόδου. Ύστερα από την εξέταση του θύματος διαπιστώθηκε η ύπαρξη εκδορών στα χέρια, αλλά και στο δεξί της πόδι. Οι αστυνομικοί αναζητούσαν το κομματικό στέλεχος, προκειμένου να το συλλάβουν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αλλά δεν τα κατάφεραν.
Η άτυχη γυναίκα υπέβαλε έγκληση σε βάρος του γνωστού κομματικού στελέχους, ενώ αναμένεται να κοινοποιήσει σχετική επιστολή της, τόσο προς τον πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Ευάγγελο Βενιζέλο, όσο και προς τον γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος στα Νότια Δωδεκάνησα, Γιώργο Πόκκια. Το φερόμενο ως θύμα της επίθεσης, μαζί με τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, ζητούν από τους αρμοδίους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. να προβούν στις απαιτούμενες ενέργειες.
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΘΟΥΣΑΣ ΣΤΗΝ «ΠΡΟΟΔΟ»
«Καταγγέλλω την άνανδρη και αλητήρια επίθεση, φραστική και σωματική, του στελέχους του τοπικού ΠΑ.ΣΟ.Κ. (…), ο οποίος ενώ είμαι σε ενδιαφέρουσα κατάσταση με έβρισε και με τράβηξε από το χέρι, με πέταξε με δύναμη στο πάτωμα ύστερα από λεκτική διένεξη που είχα με εκείνον και τη σύζυγό του για το πάρκινγκ του μηχανακιού μου στον κοινόχρηστό μας χώρο.
Να τον χαίρεστε συντρόφοι και κουμπάροι του, τον λεβέντη σας, που δεν σέβεται ούτε γυναικείο φύλλο, ούτε το μωρό που έχω στα σπλάχνα μου. Το μόνο που τον νοιάζει είναι η ψεύτικη εικόνα που πλασάρει βγαίνοντας φωτογραφίες με τον τέως πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου και δημοσιεύεται στα τοπικά έντυπα, σαν αξιόλογο άτομο.
Όλο φρουφρού και αρώματα χωρίς ηθικούς φραγμούς με ψευτορομαντικές ποιητικές αναρτήσεις στο facebook του. Παραμυθιάζοντάς μας όλους για το επίπεδο και την ποιότητά του. Ύστερα από τις διαβεβαιώσεις των γιατρών του Γ.Ν. Ρόδου ότι, το μωρό μου δεν έπαθε τίποτα και εγώ την γλίτωσα από τη βάρβαρη αυτή επίθεση με μερικούς μώλωπες και εκδορές, πήγα στο Α.Τ. Ιαλυσού, όπου κατέθεσα μήνυση.
Το πρωτοπαλίκαρό σας, άφαντος. Ούτε στα τηλέφωνα απαντούσε, ούτε στο σπίτι του ήτανε. Όλο το Σαββατοκύριακο η αστυνομία και ο πατέρας του παιδιού μου, τον έψαχναν. Αυτός είναι ο (…), ένας δειλός φυγάς, που κρύβεται για να παρέλθει το αυτόφωρο. Τέτοιους δυναμικούς ανθρώπους χρειάζεται ο τόπος μας, για να πάμε πρόσω ολοταχώς προς τα πίσω… Τζάμπα μάγκες!
Όλα τα στοιχεία είναι καταγεγραμμένα στα βιβλία συμβάντων, τόσο στα επείγοντα περιστατικά, όσο και στο Α.Τ. Ιαλυσού Ρόδου με ημερομηνία 15-12-2012.
Η μηνυούσα,
Ριζοπούλου Βαλέρια».ΤΟ ΠΑΣΟΚ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ

Ύστερα από την εκδήλωση του περιστατικού η παθούσα συνέταξε σχετική επιστολή, την οποία κοινοποίησε και στην «ΠΡΟΟΔΟ». Αποδέκτες της επιστολής είναι οι κύριοι Βενιζέλος και Πόκκιας. Η επιστολή καταλήγει με τα εξής: «Παρακαλώ να προβείτε στις απαιτούμενες ενέργειες που ορίζει το καταστατικό σας, σε τέτοιες αποκλίνουσες και παραβατικές συμπεριφορές των στελεχών σας. Σας προσκομίζω όλα τα δικαιολογητικά για να καταδικάσετε το περιστατικό».
Στο σχετικό έγγραφο των αστυνομικών του Τμήματος Ιαλυσού, το περιστατικό καταγράφεται ως πρόκληση απλής σωματικής βλάβης και εξύβριση. Σε αυτό αναφέρεται πως: «Στις 15 Δεκεμβρίου έτους 2012, προσήλθε στην υπηρεσία τους, η παθούσα και υπέβαλε έγκληση σε βάρος του (…), διότι την 15/12/2012 και περί ώρα 21.00, έξωθεν της οικίας της, την εξύβρισε και την έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να της προκληθούν εκδορές στα χέρια και στο δεξί πόδι. Δράστης αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου. Ενεργείται προανάκριση».
Με βάση τα όσα αναφέρονται στην ιατρική γνωμάτευση από το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, αλλά και στη γνωμάτευση από τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), η παθούσα «φέρει μικρές εκδορές στους αγκώνες άμφω και στο γόνατο», ενώ σημειώνεται «απειλούμενη κύηση στην 15ω _ Πρόωρες συσπάσεις _ Κολπική αιμόρροια».

Comments Off on Τραμπούκος στέλεχος του ΠΑΣΟΚ χτύπησε δολοφονικά έγκυο στη Ρόδο! -Αν όμως ήταν Χρυσαυγίτης…

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.