Δηλωμένος κομμουνιστής (!) ο πολέμιος της Χρυσής Αυγής Παύλος

paylos-siatistis__article

Είναι δυνατόν να συνάδει η Ορθοδοξία με την αθεΐα και τον κομμουνισμό;

Οπαδός της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς ήταν στα νιάτα του ο 55χρονος Μητροπολίτης Σιατίστης Παύλος Ιωάννου, που έχει αναλάβει εργολαβικά να πείσει τους Χριστιανούς ότι θα καταλήξουν στην Κόλαση, αν ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή! Το ομολόγησε ο ίδιος το περασμένο Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012 στην εκπομπή του Μανώλη Κοττάκη που μεταδόθηκε από την ΝΕΤ. Αμέσως μετά την Μεταπολίτευση, ο σύντροφος Ιωάννου ήταν ιερέας στο Μαντούδι της Εύβοιας και η τοπική αστυνομία τον παρακολουθούσε επειδή έκανε συνέχεια παρέα με Αναρχοαριστερούς: «Και οι δύο ψάλτες μου στην εκκλησία ήταν Αριστεροί», δήλωσε με υπερηφάνεια ο Άγιος Σιατίστης στον Κοττάκη!

Ο δεδηλωμένος κομμουνιστής Παύλος Ιωάννου, επανέλαβε και στην ΝΕΤ την επίθεσή του στην Χρυσή Αυγή, λέγοντας πως είναι ο Δούρειος Ίππος για να αλωθεί η Εκκλησία από τους Νεοειδωλολάτρες κι ότι όποιοι ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, δεν μπορεί να είναι Χριστιανοί. Αντίθετα, Χριστιανοί μπορούν να είναι όσοι ψηφίζουν ΚΚΕ, Σύριζα και Εξωκοινοβουλευτική Αριστερά!

Ξεπερνώντας τον εαυτό του, ο Άγιος Σιατίστης δήλωσε στην ΝΕΤ πως καθόλου δεν τον πειράζει που ο επικεφαλής του Σύριζα, Αλέξης Τσίπρας δεν έχει παντρευτεί την γυναίκα των δύο του παιδιών, Περιστέρα Μπαντζάνα και δεν θέλει να βαφτίσει τα δύο του παιδιά! Τέλος, ο Μητροπολίτης Παύλος επιτέθηκε στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρο, γιατί έχει απύλωτο στόμα και έβρισε χυδαιότατα τον Αλβανό σκηνοθέτη του Corpus Christi, Λαέρτη Βασιλείου.

Αν και μερικοί συναγωνιστές μας είναι αθυρόστομοι… Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου, γι΄αυτά που ακούμε από κάποιους ιεράρχες μας.

“Κοινός Νούς” – Εφημερίδα “Στόχος”

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dhlwmenos-kommounisths-o-polemios-ths-chrushs-aughs-paulos

 

Comments Off on Δηλωμένος κομμουνιστής (!) ο πολέμιος της Χρυσής Αυγής Παύλος

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.