Η Ιδεολογία της Χρυσής Αυγής

photo_ideologia__article

 

Η Ιδεολογία του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή σε μορφή .pdf . Όποιος συναγωνιστής επιθυμεί, μπορεί να εκτυπώσει και να διανείμει το φυλλάδιο.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ

ΕΛΛΑΔΑ 2012

 «Η οικονομική κρίση είναι μόνον η κορυφή του παγόβουνου… Ενάντια στην παρακμή, για την αναγέννηση του Έθνους μας, για μία νέα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού δίνουν την μάχη οι αγωνιστές και οι αγωνίστριες του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Η άνοδος του Κινήματός μας έχει δημιουργήσει πανικό στο αμαρτωλό καθεστώς.»

Το φυλλάδιο αυτό απευθύνεται σε κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα, που γεμάτοι θλίψη διαπιστώνουν τον κατήφορο, στον οποίο βρίσκεται σήμερα ο Ελληνισμός. Έναν κατήφορο για τον οποίον υπάρχουν ένοχοι! Είναι αυτοί που οδήγησαν την Πατρίδα μας στη σημερινή οικονομική κρίση. Η οικονομική κρίση, όμως, είναι μόνον η κορυφή του παγόβουνου. Πίσω από αυτήν ευρίσκεται μία κατάπτωση των Αξιών, μια πρωτοφανής πολιτιστική παρακμή, μία χρεοκοπία πολιτική, ευρίσκεται η παρακμή ενός ολόκληρου Έθνους, του Μεγάλου Έθνους των Ελλήνων! Παρακμή για την οποία κάποιοι μεθοδικά εργάστηκαν να την δημιουργήσουν εδώ και δεκαετίες και οι οποίοι δεν είναι μόνον οι ξένοι, αλλά και αρκετοί ελληνόφωνοι. Μόνο… ελληνόφωνοι και όχι Έλληνες, γιατί Έλληνας είναι μόνον όποιος έχει επάνω απ’ όλα συνείδηση Εθνική! Ενάντια σε αυτήν την παρακμή, για την αναγέννηση του Έθνους μας, για μία νέα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού δίνουν την μάχη οι αγωνιστές και οι αγωνίστριες του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, που είναι άνθρωποι απλοί, αποφασιστικοί, που δεν λογαριάζουν την λάσπη, όχι μόνον της ντόπιας, αλλά και της διεθνούς εξουσίας. Είσαι Εσύ που γυρίζεις την πλάτη σου στα ψέματα των πληρωμένων κονδυλοφόρων, εσύ που θέλεις να μάθεις την Αλήθεια και που μέσα σε αυτές τις σελίδες μπορείς να πληροφορηθείς ποιες είναι οι Ιδέες μας, τα Ιδανικά μας, τι μας εμπνέει και μας οδηγεί στον Αγώνα μας!

Έναν Αγώνα σκληρό, σε μια Ελλάδα, που βρίσκεται σε βαθειά κρίση.

Μέσα σε μια χώρα, η οποία ακόμη κατ’ ευφημισμόν αποκαλείται Ελλάς, και της οποίας το μοναδικό πρόβλημα, το οποίο απασχολεί την διεφθαρμένη εξουσία, την «νομενκλατούρα» αυτού του τόπου, μία «νομενκλατούρα» αποτελούμενη από πιστούς υπηρέτες του χρεοκοπημένου λιμπεραλισμού και του ιστορικά αποτυχημένου μαρξισμού, το μέγα τους πρόβλημα είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και η συνεχής άνοδός της! Περιφρονώντας δε με τρόπο απόλυτο το λαϊκό αίσθημα, δεν διστάζουν δημόσια να αποκαλούν αυτούς, οι οποίοι στέκονται με γενναιότητα και παρρησία στο πλευρό του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών άλλοτε σαν ηλίθιους, άλλοτε σαν… αμόρφωτους και άλλοτε σαν εγκληματίες. Φαίνεται πως η γνώμη του λαού είναι για αυτούς αποδεκτή μόνον όποτε και όταν τους είναι αρεστή.

Όλα τα κόμματα του πολιτικού κατεστημένου χωρίς εξαίρεση και φυσικά με πρωτοπόρο την μαρξιστική αριστερά πολεμούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η άνοδος του Κινήματός μας έχει δημιουργήσει πανικό στο αμαρτωλό καθεστώς. Η σθεναρή στάση μας ενάντια στο Μνημόνιο της υποταγής και η πίστη μας σε ένα Εθνικό Κράτος και το γεγονός ότι δεν έχουμε υποταχθεί στα μεγάλα συμφέροντα τους προκαλεί τρόμο.

Ενοχλεί πολλούς η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ή μάλλον για να είμαστε ακριβείς ενοχλεί όλους όσους συναποτελούν το σημερινό αμαρτωλό σύστημα από τη μία άκρη έως την άλλη. Όμως, τα όσα συμβαίνουν σήμερα δεν ήλθαν από το πουθενά, αλλά αποτελούν την φυσιολογική εξέλιξη μίας σειράς βλακωδών και προδοτικών χειρισμών! Μίας ολιγαρχίας, η οποία για τα φτηνά κομματικά της συμφέροντα έπαιξε κυριολεκτικά την Πατρίδα μας στα ζάρια.

ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Το έτος 2000 έγραψε ο Γ.Γ. του Κινήματός μας ένα βιβλίο με τον τίτλο “ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ” και επειδή τα γραπτά μένουν (scripta manent), σας παραθέτουμε από τον επίλογο αυτού του βιβλίου το παρακάτω:

 «Ήδη έχει φανεί στον ορίζοντα η κατεύθυνση προς την οποία βαδίζει ο κόσμος. Η παγκόσμιος οικονομία προς την οποία στοχεύουν σήμερα αυτοί που εξουσιάζουν την ανθρωπότητα, με την αμέριστη συμπαράσταση των φερεφώνων τους δήθεν ανεξαρτήτων ΜΜΕ, είναι το ζητούμενον της εποχής, ζητούμενον που θα αποτελέσει την καταστροφή κάθε εθνικής και φυλετικής ταυτότητος και επί πλέον την οριστική και δραματική υποβάθμιση της πολιτικής στην δημόσια ζωή. Σε ένα βιβλίο που εκδόθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ΄90 στις ΗΠΑ και το οποίο έγραψαν δύο αμερικανοί μελλοντολόγοι χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Στη διεθνοποιημένη οικονομία, οι οικονομικοί στόχοι σχεδόν πάντοτε θα κυριαρχούν των πολιτικών. Ανά τους αιώνες οι ηγέτες εθεωρούντο σημαντικοί, καθώς οι σχέσεις μεταξύ των κρατών ήσαν κυρίως πολιτικές. Με την αναβάθμιση των οικονομικών σχέσεων οι Πρόεδροι και οι διευθύνοντες σύμβουλοι των εταιρειών συχνά εμφανίζονται ως σημαντικότεροι. Στόχος η αναδιάρθρωση των πολιτικών δομών, ώστε να διευκολυνθεί η διεθνοποίηση των οικονομιών». Μέσα σε αυτόν τον καινούργιο κόσμο που έρχεται η Ελλάς με την άρχουσα τάξη που δυστυχώς διαθέτει δεν ήταν δυνατόν παρά να αποτελεί μία μικρογραφία της όλης εξελίξεως. Μεγιστάνες του πλούτου κρατούν στα χέρια τους τις πολιτικές εξελίξεις, την οικονομία της χώρας και τα μέσα μαζικής ενημερώσεως, ενώ κάποιοι πολιτικοί, δήθεν ανεξάρτητοι, με υποκρισία καταγγέλλουν τα περίφημα διαπλεκόμενα των οποίων γνήσια τέκνα είναι. Επιπλέον, τα προβλήματα της Ελλάδος είναι κάτι περισσότερο από δραματικά. Τουρκική απειλή, οικονομία δευτερογενής σε μαρασμό, για πρωτογενή ούτε λόγος, λαθρομετανάστες, εγκληματικότης, διάλυση της παιδείας, χρηματισμός στην υγεία και άλλα πολλά …»

Ουδεμία έκπληξη, λοιπόν για τον κατήφορο στον οποίο οδήγησαν αυτοί που κυβέρνησαν και κυβερνούν την χώρα. Με τρόπο μεθοδικό και με σύστημα κατέστρεψαν την εθνική οικονομία, διέλυσαν την παιδεία, την υγεία, τον εθνικό πολιτισμό των Ελλήνων και έτσι σήμερα φτάσαμε εκεί που φτάσαμε. Όμως, πίσω από κάθε κρίση, ναι υπάρχει ελπίδα! Όσο κι αν αυτό ακούγεται παράταιρο, αυτό διδάσκει η Ιστορία. Όσο για την άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και αυτή αναμενόμενη και για του λόγου το αληθές από το ίδιο βιβλίο και μάλιστα από την τελευταία σελίδα του και τα εξής:

 «Ο λαός πρέπει επιτέλους να καταλάβει ότι εμείς οι Εθνικιστές είμαστε η μοναδική εγγύηση και ελπίδα για την μεγάλη ανατροπή και εάν κάποτε ο Λένιν έλεγε ότι «όσο χειρότερα πάνε τα πράγματα, τόσο το καλύτερο για μας», αυτό σίγουρα στις ημέρες μας αφορά μόνον εμάς, αφορά τις δυνάμεις ενός λαϊκού επαναστατικού εθνικιστικού κινήματος.»

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, «ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ», ΑΘΗΝΑΙ 2000 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

«Την συνέχεια της εθνικής συνειδήσεως της Λαϊκής Κοινότητας των Ελλήνων στον ιστορικό χρόνο προσπαθούν να αμφισβητήσουν ψευτοϊστορικοί τόσο της νέας αριστεράς, όσο και φιλελεύθεροι υπέρμαχοι της παγκοσμιοποίησης, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι το Έθνος μας είναι ένα δημιούργημα του 19ου αιώνα! Η νέα Ελεύθερη Ελλάδα αποτελεί τον πόθο και τον στόχο του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!»

Οι σημερινοί κάτοικοι της χώρας, οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ και ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, αποτελούν την αυθεντική συνέχεια των Αρχαίων Ελλήνων, όπως έχει ήδη αποδείξει σήμερα πλέον εκτός της Ιστορίας, της γλωσσολογίας και της λαογραφίας και η γενετική επιστήμη και η ανθρωπολογία. Αυτό σε πείσμα των διεθνιστών, φιλελεύθερης και μαρξιστικής κατευθύνσεως, οι οποίοι με κάθε τρόπο αμφισβητούν αυτήν την Αλήθεια! Την αμφισβητούν όχι μόνον στα λόγια, αλλά και στην πράξη, με τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών, στους οποίους επιθυμούν να δώσουν και «Ελληνική ιθαγένεια», να τους «ελληνοποιήσουν» και να σπάσουν έτσι την φυλετική συνέχεια του Έθνους μας, μια συνέχεια τόσων χιλιάδων ετών.

Ως γνωστόν, το νέο ελληνικό κράτος γεννήθηκε με την Επανάσταση του Γένους της 25ης Μαρτίου του 1821, όμως εθνική συνείδηση Ελληνική υπήρχε επί χιλιάδες χρόνια. Την συνέχεια αυτής της εθνικής συνειδήσεως προσπαθούν να αμφισβητήσουν ψευτοϊστορικοί τόσο της νέας αριστεράς, όσο και φιλελεύθεροι υπέρμαχοι της παγκοσμιοποίησης, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι το Έθνος των Ελλήνων είναι ένα δημιούργημα του 19ου αιώνα! Την καλύτερη απάντηση σε αυτούς δίνουν όχι μόνον οι έγκριτοι Ιστορικοί του Έθνους μας, με κορυφαίο τον Κωνσταντίνο Παπαρρηγόπουλο, αλλά και διακεκριμένοι άνθρωποι του πνεύματος όπως ο αριστερός Νικόλαος Σβορώνος («Το όνομα Έλλην αρχίζει να ξαναπαίρνει το διπλό του πολιτιστικό και εθνολογικό περιεχόμενο. Έλλην είναι όποιος μετέχει ελληνικής παιδείας και έχει ελληνική καταγωγή. Για άλλη μια φορά οι Βυζαντινοί λόγιοι χωρίζουν τον κόσμο σε Έλληνες και βαρβάρους.» …«Η χρήση αυτή του όρου Έλλην με την εθνολογική του σημασία και η κάποια ταύτιση του όρου Ρωμαίος με τον όρο Έλλην θα γενικευθούν στους κατοπινούς αιώνες». (Νικόλαος Σβορώνος, «ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ – ΓΕΝΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ» , αλλά και ο Καθηγητής κ. Κ.Ι. Δεσποτόπουλος, Ακαδημαϊκός, όχι ασφαλώς “φασιστικών” φρονημάτων, ο οποίος σε άρθρο του με τίτλο “Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ”. στην εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”, στις 28/1/2010, τόνιζε ότι: “η διαχρονική συνέχεια του Ελληνικού Έθνους, λοιπόν, είναι διάτορα μαρτυρημένη από την ιστορική πραγματικότητα και δεν είναι απλώς εφεύρημα του “Ελληνικού ρωμαντισμού του 19ου αιώνα”, προς ιδεολογική στήριξη “εθνικών επεκτατισμών”, όπως επιπόλαια γράφεται”… 

Η συνέχεια των Ελλήνων, λοιπόν, είναι δεδομένη. Ναι! Είμαστε οι απόγονοι του μεγάλου εκείνου Έθνους, το οποίο δημιούργησε τον Πολιτισμό και μίας μεγάλης Αυτοκρατορίας χιλιόχρονης, η οποία κράτησε το πνεύμα της Ανατολής μακριά από την Ευρώπη μέχρι να πέσει ηρωικά μαχόμενη, προδομένη και από τη Δύση στην πύλη του Ρωμανού τον Μάιο εκείνο του 1453.

Από την Επανάσταση του Γένους γεννήθηκε ένα νέο Ελληνικό κράτος, το οποίο, όμως, δυστυχώς λειτούργησε και λειτουργεί μέχρι σήμερα κάτω από τον ασφυκτικό κλοιό της ξενοκρατίας. Ελάχιστα τα χρονικά διαστήματα στην Ιστορία μας αυτή των 180 χρόνων μιας πραγματικής εθνικής ελευθερίας. Είναι δε σημαντικό να λεχθεί ότι ακόμη και στις περιστάσεις εκείνες κατά τις οποίες υπήρξε αληθινή εθνική ηγεσία στη χώρα μας, δεν επετεύχθη τελικά ο εθνικός στόχος, αφού αυτές οι ίδιες οι δομές του κράτους ήταν έτσι σχεδιασμένες ώστε οι άνθρωποι των ξένων τελικώς να ελέγχουν το κράτος των Ελλήνων, το ψευτορωμαίικο! Αποτέλεσμα αυτής της διάβρωσης του κρατικού μηχανισμού ήταν αληθινοί εθνικοί ηγέτες να δολοφονούνται, να παραμερίζονται από την εξουσία, προδομένοι από αυτούς τους ίδιους τους συνεργάτες τους, την κρίσιμη εκείνη στιγμή, κατά την οποία ελάμβαναν αποφάσεις ιστορικές, αποφάσεις επωφελείς για τον Ελληνισμό και ενάντιες στα συμφέροντα του μεγάλου ξένου αφέντη.

Όλη αυτή η ζοφερή κατάσταση διαπιστώνουμε σήμερα στα 2012, στον καιρό των Μνημονίων να κορυφώνεται επικίνδυνα και να απειλεί αυτήν την ίδια την επιβίωση του Έθνους μας.

Στην πραγματικότητα η Αληθινή Ιστορία του νέου Ελληνικού κράτους δεν έχει γραφτεί ακόμη και όλα τα σκοτεινά παρασκήνια παραμένουν άγνωστα για τον Ελληνικό Λαό. Η γνώση της Ιστορίας, της Αληθινής Ιστορίας του Έθνους, αποτελεί απαραίτητο

εφόδιο προκειμένου να δημιουργηθεί η νέα ελεύθερη Ελλάδα, η οποία αποτελεί τον πόθο και τον στόχο του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!  Τα παιδιά μας στα σχολεία στο κρίσιμο για την Εθνική και πολιτική τους ταυτότητα τομέα της Ιστορίας διδάσκονται ψέματα! Από την περίφημη δε μεταπολίτευση του 1974 και μετά η ψευδολογία αυτή και η διαστρέβλωση της Ιστορικής Αλήθειας έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Τα παιδιά μας δεν μαθαίνουν τίποτε στα σχολεία για τις φρικαλέες σφαγές των Τούρκων εις βάρος του Έθνους στην διάρκεια της σκλαβιάς 400 χρόνων και της Επαναστάσεως του 1821, δεν μαθαίνουν για τους Μακεδονομάχους, για τις θυσίες χιλιάδων παλληκαριών τον 19ο αιώνα για την πραγμάτωση της Μεγάλης Ιδέας, για την καταστροφή της Σμύρνης και την γενοκτονία του Ελληνισμού σε Ιωνία και Πόντο! Δεν μαθαίνουν τίποτε για το βρώμικο ρόλο των “συμμάχων” μας στην αλληλοσφαγή των Ελλήνων και για το υποχείριο στους ξένους μεταπολεμικό κράτος του ψυχρού πολέμου. Δεν μαθαίνουν τίποτε για τους Αγωνιστές της ΕΟΚΑ, για τους πολεμιστές της Κύπρου μας το 1974. Αντίθετα μαθαίνουν ατέλειωτες ψευδολογίες για ανύπαρκτους ήρωες και ανύπαρκτους δήθεν εθνικούς αγώνες.

Όλοι,  όμως, όσοι κατοικούν σε αυτήν την Πατρίδα και έχουν την τιμή να ανήκουν στο μεγάλο Ελληνικό Έθνος πρέπει να νιώσουν βαθιά μέσα στην ψυχή τους ότι έχουν μια ξεχωριστό χρέος γιατί δεν ανήκουν σε ένα οποιοδήποτε Έθνος, αλλά στο Μεγάλο Έθνος των Ελλήνων, που δημιούργησε τον πολιτισμό, που έκτισε δύο κοσμοκρατορίες και ξαναγεννήθηκε σαν τον μυθικό Φοίνικα μέσα από τις στάχτες του  με το αίμα των Αγωνιστών του στα 1821,.

Αυτήν την Πατρίδα που πολλοί την μισούν και την προδίδουν, πρέπει να την υπερασπιστούμε, δεν πρέπει να τους αφήσουμε να την ξεπουλήσουν! Έχουμε χρέος απέναντι στην Ιστορία χιλιάδων ετών να ξαναγίνουμε ένα Μεγάλο Έθνος αντάξιο του μεγάλου χθες, προορισμένο για ένα μεγάλο αύριο! 

 «Πιστεύουμε στον Εθνικισμό. Αγωνιζόμαστε για τα Δίκαια της Λαϊκής Κοινότητας των Ελλήνων. Δεν πιστεύουμε στον φιλελευθερισμό είτε νέο, είτε παλαιό, ούτε και στο μαρξισμό επίσης ούτε νέο, ούτε παλαιό… Αρνούμαστε την τυραννία του κέρδους ενάντια στον πατριωτισμό, την τυραννία της ύλης ενάντια στο Πνεύμα! Την τυραννία των εκλεκτών του χρήματος ενάντια στους μαχητές της Αρετής»

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα Κίνημα Εθνικιστικό και Λαϊκό, Κίνημα πολιτικό στην Ελλάδα του 2012. Έτσι λοιπόν, δεν μας αγγίζει η λάσπη και οι ψευδολογίες των ΜΜΕ, τα οποία έχουν ξεπεράσει κάθε όριο μίσους και γελοιότητας και μας συνδέουν με καταστάσεις άλλου χρόνου και άλλου τόπου. Φυσικά και μελετούμε την Ιστορία, όμως Ιδανικές πολιτείες υπάρχουν  μόνον στα βιβλία των φιλοσόφων και όχι στην αληθινή ιστορία. Σίγουρα μας εμπνέει το Ομηρικό Ιδεώδες, η Αρχαία Σπάρτη και ο νόμος του Λυκούργου, η Πολιτεία του Πλάτωνος, η χιλιόχρονη Αυτοκρατορία της Πόλεως των Κωνσταντίνων, η Επανάσταση του Έθνους μας και οι μεγάλοι ήρωες του Γένους από το 1821 μέχρι την επική άνιση και προδομένη μάχη που έδωσαν οι λησμονημένοι ΗΡΩΕΣ στην Κύπρο μας το 1974!

Οπωσδήποτε δεν πιστεύουμε στον φιλελευθερισμό είτε νέο, είτε παλαιό, ούτε και στο μαρξισμό επίσης ούτε νέο, ούτε παλαιό! Δύο θεωρίες, οι οποίες ταλαιπώρησαν και βασάνισαν και συνεχίζουν να ταλαιπωρούν και να βασανίζουν τους λαούς και οι οποίες αποτελούν τις δύο όψεις του αυτού νομίσματος. Όλα για το χρήμα, όλα για την ύλη, όλα για το κεφάλαιο ή τους προλετάριους, όλα για την παραγωγή ή για τα Χρηματιστήρια, αυτό είναι και ο μαρξισμός και ο καπιταλισμός, η δήθεν ελεύθερη οικονομία της αγοράς. Όλα αυτά, γεννήματα μιας εποχής αρρωστημένης, εμείς τα αρνούμαστε! Όπως αρνούμαστε και την πολιτική σκέψη, η οποία γεννήθηκε και στις ημέρες μας αρχίζει να σβήνει από την γαλλική επανάσταση και την βιομηχανική επανάσταση. Αρνούμαστε την τυραννία του κέρδους ενάντια στον πατριωτισμό, την τυραννία της ύλης ενάντια στο Πνεύμα! Την τυραννία των εκλεκτών του χρήματος ενάντια στους μαχητές της Αρετής.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα Ιδεολογικό και πολιτικό Κίνημα, το οποίο εμφανίστηκε το πρώτον με την έκδοση ενός 16σέλιδου ασπρόμαυρου φυλλαδίου τον Δεκέμβριο του 1980. Λίγα χρόνια αργότερα έλαβε, σύμφωνα με όλα τα σχετικώς προβλεπόμενα, την νομική υπόσταση πολιτικού κόμματος, υποβάλλοντας την απαραίτητη δήλωση στο ανώτατο δικαστήριο της χώρας. Το 1992 προσδιορίστηκε στο Β΄ Συνέδριο του Λαϊκού Συνδέσμου – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η  ιδεολογία του Κινήματός μας, ο Λαϊκός Εθνικισμός. Τον Ιανουάριο του 1993 εκδόθηκε το πρώτο φύλλο της εφημερίδος μας και τον Ιούνιο του 1994 έλαβε πρώτη φορά μέρος σε εκλογική αναμέτρηση και συγκεκριμένα στις Ευρωεκλογές.

Το σύμβολο και τα χρώματα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Στο ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής στις εκλογές για την ανάδειξη μελών του Ευρωκοινοβουλίου τον Ιούνιο του 1994 υπήρχε στο άνω μέρος ένα σύμβολο, ήταν το αρχαίο Ελληνικό σύμβολο Μαίανδρος, σύμβολο κατ’ εξοχήν Ελληνικό, το οποίο βεβαίως δεν έχει την οποιαδήποτε σχέση ούτε με την Γερμανία, ούτε με την Ιταλία, ούτε με καθεστώτα του μεσοπολέμου. Ξεπερνά τα όρια του γελοίου ο συκοφαντικός ισχυρισμός ότι το σύμβολο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι ένα σύμβολο… ναζιστικό! Σε οποιοδήποτε αρχαιολογικό μουσείο της χώρας και αν πάει κανείς θα δει πάνω σε  αγγεία στις μετώπες αρχαίων ναών σε κίονες σε ασπίδες και νομίσματα τον Ελληνικό Μαίανδρο. Είναι ένα σύμβολο, το οποίο καταδεικνύει την συνέχεια του Ελληνισμού αλλά και την δυναμική κίνηση του Έθνους μας προς το μέλλον. Μία κίνηση βασισμένη στις ρίζες και τις παραδόσεις του μεγάλου μας Γένους.

Χρώμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πρώτα απ’ όλα και πάνω απ’ όλα το κυανούν, που είναι το χρώμα της Εθνικής μας Σημαίας, του αιματοβαμμένου λάβαρου του Έθνους μας τους τελευταίους δύο αιώνες της Ελληνικής Ιστορίας. Κομματικά μας χρώματα το άσπρο, το μαύρο και το κόκκινο και αυτό όχι για να μιμηθούμε, όπως ισχυρίζονται οι συκοφάντες μας τα χρώματα του ναζισμού ή της σημαίας της Αιγύπτου(…), αλλά γιατί είναι τα χρώματα τα οποία κατ’ εξοχήν χρησιμοποίησαν στα πρώτα τους λάβαρα οι ήρωες και οι πρωτοπόροι της εθνικής επαναστάσεως του 1821. Κατ’ εξοχήν δε χρησιμοποίησε τα χρώματα αυτά ως εθνικά τόσο ο Ρήγας Φεραίος, όσο και η Φιλική Εταιρεία. Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω απόσπασμα από την επίσημη διακήρυξη της Φιλικής Εταιρείας:

«Άρθρον ΙΑ΄. Η Ελληνική σημαία τόσον εις τα της ξηράς στρατεύματα, όσον και εις τα της θαλάσσης, πρέπει να είναι κατασκευασμένη εκ τριών χρωμάτων: άσπρο, μαύρο και κόκκινο. Το άσπρον σημαίνει την αθωότητα της δίκαιας ημών επιχειρήσεως κατά των τυράννων, το μαύρο τον υπέρ πατρίδας και ελευθερίας θάνατον ημών και το κόκκινον την αυτεξουσιότητα του Ελληνικού λαού και την χαράν αυτού διότι πολεμεί δια την ανάστασιν της πατρίδας.»

ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – «ΝΟΜΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ»

Για το θέμα αυτό ο Γ.Γ. του Κινήματός μας και ιδρυτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είχε πει σε ομιλία του στην Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο του 2006:

«Ο δικός μας εθνικισμός, ναι, έχει και χρώμα γαλάζιο, που είναι το χρώμα της Σημαίας της Πατρίδας μας. Έχει όμως και χρώμα κόκκινο, που είναι το χρώμα της επαναστάσεως, του αίματος, της φυλής, που ήταν το χρώμα των Χιτώνων των Λακεδαιμονίων, το χρώμα που είχαν τα λάβαρα του Μακεδόνα κοσμοκράτορα, το χρώμα των Πορφυρογέννητων της Αυτοκρατορίας της πόλεως των Κωνσταντίνων. Είναι το χρώμα του αληθινού σοσιαλισμού. Της πραγματικής κοινωνικής επαναστάσεως…”

ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ: Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ

 «Οδηγός του πολιτικού μας αγώνα η ιδεολογία μας! Πολιτική χωρίς σταθερή Ιδεολογία και πίστη για εμάς αποτελεί απάτη, καιροσκοπισμό και ψηφοθηρία. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι “σημαία ευκαιρίας”. Έχω ιδεολογία σημαίνει πιστεύω και πιστεύω σημαίνει με την σειρά του αγωνίζομαι.» 

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό Κίνημα, το οποίο υπάρχει και δρα μέσα στα πλαίσια της συνταγματικής τάξεως. Κάθε ενέργεια και πράξη του Κινήματός μας στηρίζεται σε στέρεες και ευκρινείς Ιδεολογικές βάσεις. Πολιτική χωρίς σταθερή Ιδεολογία και πίστη για εμάς αποτελεί απάτη, καιροσκοπισμό και ψηφοθηρία. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι “σημαία ευκαιρίας” για κάθε είδους καιροσκόπους, οι οποίοι πιστεύουν ότι μέσα από το Κίνημά μας θα επιτύχουν προσωπικά οφέλη.

Κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα, που επιθυμεί να πυκνώσει τις τάξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πρέπει να πιστεύει και στις Ιδέες της.

Εμείς οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες δεν είμαστε ούτε “αγανακτισμένοι” εντός πολλών εισαγωγικών, ούτε οι «παραπονεμένοι» ενός διεφθαρμένου καθεστώτος, το οποίο υπηρετήσαμε και στηρίξαμε και σήμερα του γυρίζουμε την πλάτη, είμαστε Ιδεολόγοι και συνειδητοί πολιτικοί στρατιώτες ενός Κινήματος με ξεκάθαρη κοσμοθεωρία, βιοθεωρία και Ιδεολογία. Πιστεύουμε στον Λαϊκό Εθνικισμό και μαχόμαστε τόσο τον απάνθρωπο καπιταλισμό μιας διεθνούς ολιγαρχίας, όσο και τον εξ ίσου απάνθρωπο μαρξισμό, ο οποίος χρεοκόπησε ιστορικά και βύθισε στην σκλαβιά, στο αίμα και την φρίκη την μισή ανθρωπότητα για 50 ολόκληρα χρόνια και πλέον στον 20ο αιώνα.

Η Ιδεολογία μας ο Λαϊκός Εθνικισμός, όπως τον ορίσαμε από το Β΄ Συνέδριο ακόμη του Κινήματός μας, του Λαϊκού Συνδέσμου, το οποίο έγινε στην Αθήνα, τον Απρίλιο του 1992. Πάνω απ’ όλα και πρώτα απ’ όλα είμαστε Έλληνες και οι αρχές της Ιδεολογίας μας, του λαϊκού εθνικισμού είναι απλές και ξεκάθαρες:

ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ – ΠΙΣΤΗ – ΑΓΩΝΑΣ: Ένας άνθρωπος έχει Ιδεολογία όταν μοναδικό κίνητρο των πράξεων του δεν είναι το προσωπικό του συμφέρον, αλλά η Πίστη του. Δεν έχει καμία Ιδεολογία εκείνος που την Πίστη του δεν την μετατρέπει σε πράξη και έργο.  Έχω Ιδεολογία σημαίνει Πιστεύω και Πιστεύω σημαίνει με την σειρά του Αγωνίζομαι

ΕΘΝΟΣ – ΦΥΛΗ: Κυρίαρχη για εμάς τους Χρυσαυγίτες η Ιδέα του Έθνους, η Ιδέα του Φυλής. Οι Έλληνες αποτελούν την γνήσια συνέχεια των Ελλήνων της κλασσικής περιόδου, που δημιούργησαν το θαύμα του Ελληνικού Πολιτισμού. Ονομάζεται Έθνος ένα σύνολο ατόμων με κοινή καταγωγή,  γλώσσα, κοινούς τρόπους, κοινή θρησκεία και κοινό πολιτισμό (ΗΡΟΔΟΤΟΣ). Το Έθνος είναι η εν συνειδήσει Φυλή, η Λαϊκή Κοινότητα. Το Έθνος αποτελεί κυρίαρχη Ιδέα και Πίστη για την Ιδεολογία μας.

ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ: Το Κράτος αποτελεί μια οντότητα δημοσιονομική, ένα σύστημα οργανώσεως στις σχέσεις μεταξύ τους των πολιτών και επιπλέον στις σχέσεις αυτού με τα υπόλοιπα Κράτη. Η Ιδέα του Κράτους είναι δημιούργημα των ανθρώπων και όταν δεν συμβαδίζει με την Φυσική Αρχή του Έθνους – Φυλής δημιουργεί κοινωνίες εκτρωματικές. Κράτος έχουν σήμερα και οι Η.Π.Α. και αποτελεί η ύπαρξή του ένα «Κοινωνικό Συμβόλαιο» μεταξύ των διαφορετικών φυλών που ζουν στο έδαφος του. Για εμάς η Ιδέα του Κράτους είναι σεβαστή μόνο στην περίπτωση, όπου το Κράτος αυτό έχει ουσία και περιεχόμενο Εθνικό και υπηρετεί την Λαϊκή Κοινότητα. 

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ: Ο Έλληνας δημιούργησε έναν Πολιτισμό, ένα σύνολο επιτευγμάτων στην επιστήμη, στην Τέχνη, στον λόγο χωρίς καμία υστεροβουλία, χωρίς καμία πρόθεση θησαυρισμού και υλιστικής ιδιοτέλειας, δίχως μίσος και φθόνο, αλλά με σκοπό το ωραίο, το αληθές, το αγαθό. Σαν Έλληνες δεν έχουμε άλλο περιθώριο, παρά αυτόν τον μεγάλο σκοπό του Ελληνικού Πολιτισμού να υπηρετήσουμε.Να δώσουμε την μάχη για μια Τέχνη Ελληνική, για έναν λόγο Ελληνικό εμπνευσμένο και μοναδικό. Να δώσουμε την μάχη για την Παράδοση μας, για την γλώσσα μας, για τα αυθεντικά Ελληνικά ήθη και έθιμα του λαού μας. 

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ  ΛΑΪΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ – Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ:  Ένα από τα σημαντικότερα συστατικά του Κράτους είναι το πολίτευμα του, ο τρόπος δηλαδή επιλογής της ηγεσίας του. Η προβλεπόμενη και συγκεκριμένη εκείνη διαδικασία, με την οποία  ορίζονται τα πρόσωπα που κατευθύνουν την λειτουργία του Κράτους. Ο τρόπος της επιλογής των αρχόντων της πολιτείας πρέπει να είναι ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΣ.

Δεν είναι δυνατόν να κυβερνούν την χώρα ανάξιοι δημαγωγοί, κόλακες των πιο χυδαίων τάσεων ενός λαού. Στην κορυφή της ιεραρχίας του Κράτους πρέπει να βρίσκονται οι Άριστοι και όχι οι… «αρεστοί» στους λίγους. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κράτος είναι μια κοινωνία Δικαίου στην υπηρεσία της Λαϊκής Κοινότητας, είναι μια κοινωνία ιεραρχημένη όχι με κριτήρια υλικά, αλλά με βάση την Αξία, το Ήθος και την προσφορά εκάστου. Ο κοινός Εθνικός Σκοπός, η ίδια αντίληψη για την ζωή και τον πολιτισμό, είναι το απαραίτητο στήριγμα που ενώνει τους πολίτες με ένα αίσθημα μιας υγιούς αλληλεγγύης, ενός Σεβασμού και μιας Τιμής για τον Συνάνθρωπο. Η εγκληματικότητα, η μαζοποίηση, τα ψεύτικα είδωλα, ο ωφελιμισμός είναι ότι χαρακτηρίζει σήμερα την κοινωνία. Άνθρωποι άγνωστοι μεταξύ τους, συγκάτοικοι ευκαιριακοί μιας αρρωστημένης πολιτείας συγκροτούν σήμερα το κοινωνικό σύνολο.

Η οικογένεια σαν κύτταρο και ουσία της Λαϊκής Κοινότητας, της Πολιτείας, έχει σχεδόν καταργηθεί. Ο Σεβασμός στον Πατέρα, η σεμνότητα απέναντι στους Πρεσβύτερους έχει αντικατασταθεί από ένα ανεύθυνο και αναιτιολόγητο θράσος. Άνευ Αρχών, με κανένα Ήθος, χωρίς αιδώ, δίχως αίσθημα Τιμής και Υπερηφάνειας. Αυτή είναι η κοινωνία των ανθρώπων της εποχής μας, της εποχής της παρακμής, μιας εποχής χωρίς Αρχές, Αξίες και Ιδανικά. Ο μαθητής δεν σέβεται τον δάσκαλο και ο δάσκαλος δεν θέλει να τον σέβεται ο μαθητής του, γιατί δεν αντέχει την ευθύνη του ηθικού αυτού βάρους.

Η εποχή της ευκολίας, η εποχή της αναρχίας, μια εποχή χωρίς καμία ιεραρχία, μια εποχή γεμάτη «συμβόλαια» και «συμφωνίες» χωρίς κανένα Αίσθημα Ευθύνης και Καθήκοντος. Αυτή την κοινωνία έχουμε την φιλοδοξία να την γκρεμίσουμε! Η δική μας κοινωνία θα είναι μια κοινωνία ανθρώπων με καθήκοντα πρώτα απ’ όλα και μετά με δικαιώματα. 

ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Πιστεύουμε πως η οικονομία του Εθνικού Κράτους δεν πρέπει ποτέ να είναι αντίθετη με τις κυρίαρχες Ιδέες του. Δεν πρέπει ποτέ για παράδειγμα χάριν της αύξησης της παραγωγής (φτηνά εργατικά χέρια, ξένοι εργάτες κ.τ.λ.) να απειλείται αυτή η ίδια η ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. Μια ισχυρή οικονομία δίνει δύναμη στο Εθνικό Κράτος, όμως δεν πρέπει χάριν της οικονομίας να θυσιάζεται ή αρχή της κοινωνικής δικαιοσύνης. Δεν πρέπει δυνάμεις οικονομικές να καθορίζουν την Πολιτική του Κράτους. Δεν πιστεύουμε στην αυθύπαρκτη ύπαρξη και δυναμική της οικονομίας, αλλά σε μια οικονομία με κατεύθυνση και προέλευση Εθνική. Είμαστε αντίθετοι τόσο στην ασυδοσία του φιλελευθερισμού, όσο και στην ισοπέδωση του μπολσεβικισμού.  Πιστεύουμε στην ιδιοκτησία, πιστεύουμε στην ιδιωτική πρωτοβουλία, όχι όμως στην ανήθικη και ασύδοτη κερδοσκοπία εις βάρος της Λαϊκής Κοινότητας και τον παράνομο θησαυρισμό. Πιστεύουμε σε μια οικονομία, υπηρέτη των εθνικών συμφερόντων και όχι σε ένα Κράτος, υπηρέτη της πλουτοκρατίας.

Με ακλόνητη πίστη στην Ιδεολογία μας, απόλυτα αφοσιωμένοι στα δίκαια του Έθνους μας δίνουμε τον Αγώνα μας για μια νέα Ελλάδα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

«Στον σκληρό πυρήνα της Πίστης μας ευρίσκεται το Έθνος-Φυλή, Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ και όχι το κράτος»

Οι Χρυσαυγίτες για τους «καθώς πρέπει πατριώτες», είναι «κακοί φασίστες». Πόσο όμως αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα; Το εάν, όμως, εμείς οι Χρυσαυγίτες είμαστε ή δεν είμαστε «φασίστες», συνδέεται άμεσα με την έννοια που δίνουν στον όρο «φασισμός». Σύμφωνα με την πολιτική ορολογία η οποία έχει καθιερωθεί, φασίστας είναι όποιος αυθαίρετα πράττει και δρα ασκώντας τυραννική εξουσία σε πρόσωπα και καταστάσεις. Στο σημείο αυτό πρέπει να σας παραθέσουμε το απόσπασμα ενός βιβλίου, ενός αντιφασίστα συγγραφέα, ο οποίος χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Στα τέλη του εικοστού αιώνα ο όρος ΦΑΣΙΣΜΟΣ παραμένει ίσως ο πιο ασαφής από τους σημαντικούς πολιτικούς όρους… O όρος έχει χρησιμοποιηθεί περισσότερο από τους αντιπάλους του παρά από τους υποστηρικτές του, και οι πρώτοι υπήρξαν υπεύθυνοι για τη γενίκευση του επιθέτου σε διεθνές επίπεδο ήδη από το 1923. Η λέξη φασίστας είναι μια από τις πιο πολυχρησιμοποιημένες υποτιμητικές πολιτικές εκφράσεις, και συνήθως υποδηλώνει «τον βίαιο», «τον κτηνώδη», «τον καταπιεστικό» ή «τον δικτατορικό». Αν όμως φασισμός δεν σημαίνει τίποτε περισσότερο απ’ αυτό, τότε τα κομμουνιστικά καθεστώτα, για παράδειγμα, θα έπρεπε πιθανόν να ενταχθούν στην κατηγορία των πιο φασιστικών καθεστώτων, αποστερώντας έτσι τη λέξη από κάθε χρήσιμο προσδιορισμό».  «Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ», ΣΤΑΝΛΕΪ  ΠΕΪΝ, ΣΕΛ. 21

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι γίνεται μία χρήση ή μάλλον κατάχρηση του όρου φασισμός και φασίστας, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Επίσης, πρέπει να τονισθεί ότι και διάφοροι αστοί ή και «πατριώτες» πολιτικοί, χρησιμοποιούν κατά αυτόν τον τρόπο τον όρο ακολουθώντας πιστά κατά τούτο την προπαγάνδα της αριστεράς, μία προπαγάνδα η οποία έχει τις ρίζες της στις αρχές ακόμη του 20ου αιώνα. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι κίνημα φασιστικό ή ναζιστικό. Στο επίκεντρο του φασισμού δεν είναι το έθνος-φυλή, αλλά το κράτος! Εξετάζοντας, λοιπόν, ιδεολογικά το θέμα το κίνημά μας δεν είναι δυνατόν να έχει σχέση με τον φασισμό, ο οποίος υπήρξε μία έκφανση κυρίως του Ιταλικού κρατισμού. Εμείς, όμως, ούτε «κρατιστές» είμαστε, ούτε… Ιταλοί(!), όπως δεν είμαστε επίσης Γερμανοί και ναζιστές.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ! Για εμάς στον σκληρό πυρήνα της Πίστης μας ευρίσκεται το Έθνος-Φυλή, Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ και όχι το κράτος και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο και δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα οι χαρακτηρισμοί φασίστες ή νεοναζί, τους οποίους μας αποδίδουν για να μας συκοφαντήσουν στα μάτια του λαού οι πολιτικοί μας αντίπαλοι και οι πληρωμένοι λασπολόγοι μας σε φυλλάδες και κανάλια.

Μέσα στον 21ο αιώνα είναι μοιραίο να ανατείλει ένας νέος κόσμος  μέσα από τα ερείπια μιας θλιβερής εποχής, που τελειώνει, της εποχής των τοκογλύφων. Σε αυτόν τον νέο αυτό κόσμο πρέπει να υπάρχει μια δυνατή και ελεύθερη ΕΛΛΑΔΑ. Αυτό για την Χρυσή Αυγή ευρίσκεται υπεράνω όλων, αποτελεί Δόγμα και πρωταρχικό μας καθήκον ενάντια στην κάθε λογιστική οπτική του κάθε υπηρέτη των παγκόσμιων τοκογλύφων, του κάθε δειλού, που δεν τολμά να αναμετρηθεί με την Ιστορία.

ΠΗΓΗ

Comments Off on Η Ιδεολογία της Χρυσής Αυγής

Filed under ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Comments are closed.