ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ Η ΜΑΝΤΑΜ ΓΙΑΝΝΑ ΤΩΝ OLYMPIC GAMES!

aggelopoulou

 

Δυναμικό… come back (όπως το λένε οι… ευρωληγούρηδες) επιχειρεί η μεγαλο-μαντάμ Γιάννα Αγγελοπούλου, στην πολιτική ζωή της χώρας!

Αφορμή γι’ αυτή τη διαπίστωση είναι άρθρο της για την επικρατούσα κατάσταση στην Ελλάδα, που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της Huffington Post και –μεταξύ των άλλων- αναφέρει και τα εξής: «Ας μην ξεχνάμε ότι η Ελλάδα είναι η γενέτειρα της Δημοκρατίας, της φιλοσοφίας και του πνεύματος διεθνούς αλληλεγγύης που ενσαρκώνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι τρεις παραπάνω ιδέες απειλούνται στην Ελλάδα. Πώς μπορεί να δουλέψει μία Δημοκρατία όταν οι πολίτες της είναι άνεργοι; Πώς μπορούμε να κάνουμε το σωστό για τις γενιές που έρχονται; Πώς μπορεί να εδραιώσει η Ελλάδα μια σχέση με τη διεθνή κοινότητα, που δεν θα στηρίζεται στα δάνεια και την εξάρτηση, αλλά στα κοινά ενδιαφέροντα και την εμπιστοσύνη;».

Είναι να… κουφαίνεται κανείς! Η χλιδάτη μαντάμ Γιάννα μιλάει για την κρίση και την ανεργία, ενώ είναι γνωστό τοις πάσι ότι έχει βάλει κι αυτή τη… χερούκλα της για να έρθει η κρίση, με την κατασπατάληση του δημοσίου πλούτου, τον καιρό των Olympic Games του 2004, για την οποία ουδείς έχει αποδώσει λογαριασμό: πόσα ακριβώς κατασπαταλήθηκαν, που και για ποιους σκοπούς!

Πάντως, οι… κακές γλώσσες λένε πως η μεγαλοκυρά και νυν στέλεχος του «Ιδρύματος Κλίντον», θυμήθηκε τα… νιάτα της (στα φοιτητικά της χρόνια ήταν στο ΚΚΕ μ-λ…) και πως έχει αναλάβει τις επαφές του ΣΥΡΙΖΑ με το αμερικανικό κατεστημένο και προετοιμάζει το έδαφος για την επικείμενη επίσκεψη Τσίπρα στο άντρο του καπιταλισμού και της παγκοσμιοποίησης.. Άλλωστε, και ο αβροδίαιτος υιός της έχει δηλώσει… «κοινωνικός αγωνιστής» και οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ. Τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας;

ΠΗΓΗ

Comments Off on ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ Η ΜΑΝΤΑΜ ΓΙΑΝΝΑ ΤΩΝ OLYMPIC GAMES!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.