Τραμπουκισμοί και εκβιασμοί από αλβανούς σε Ελληνικά Φορτηγά στην ΙΩΝΙΑ ΟΔΟ

images (6)
Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012 στην Ιωνία Οδό έξω από την Άρτα δύο επαγγελματικά φορτηγά από την περιοχή τηs Βορείου Ελλάδας που ήταν φορτωμένα με εποχιακά φρούτα από την περιοχή τηs Αιτωλοακαρνανίας δέχτηκαν επίθεση από ομάδα αλβανών όπου τα σταμάτησαν ζητώνταs από τουs οδηγούς με εκβιαστικό τρόπο να τους δώσουν μίζα για την συγκομιδή των φρούτων. Όταν οι Έλληνες οδηγοί αρνήθηκαν, οι αλβανοί τουs απειλούσαν ότι δεν θα φύγουν από το σημείο και μέσα σε 10 λεπτά της ώρας οι ομάδα τον αλβανών διπλασίασε τις δυνάμεις της.
Οι αστυνομικές δυνάμεις τηs περιοχής ήταv απούσες, παρά την έκκληση βοήθειας από τους Έλληνες οδηγούς. Ύστερα από αρκετή ώρα, και κατόπιν επικοινωνίας που είχε ο ιδιοκτήτης της εταιρίας των φορτηγών που εδρεύει στην Βόρεια Ελλάδα με Συναγωνιστές από την Τ.Ο. Ημαθίας, οι Συναγωνιστές ήρθαν σε τηλεφωνική επαφή με την Τ.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ όπου έγινε ενημέρωση για το συμβάν. Αμέσως οι Συναγωνιστές από την περιοχή ήρθαν σε επαφή με τουs Έλληνες οδηγούs και ήταν έτοιμοι να πάνε στην περιοχή να λύσουν το πρόβλημα.
Τελικά υπό τον φόβο συμπλοκών και πιέσεων από τα μέλη τηs Χρυσήs Αυγήs και ύστερα απο απουσία δύο ωρών οι αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στην περιοχή όπου έληξε με αίσιο τρόπο η ομηρία των Ελλήνων οδηγών, χωρίς βέβαια να γίνει σύλληψη των αλβανών που πρόλαβαν και έφυγαν ανενόχλητοι….ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΗΡΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!!!!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – Για να ξεβρωμίσει ο Τόπος!
Τ.Ο. ΗΜΑΘΙΑΣ-Τ.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Comments Off on Τραμπουκισμοί και εκβιασμοί από αλβανούς σε Ελληνικά Φορτηγά στην ΙΩΝΙΑ ΟΔΟ

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.