Ποια είναι η πολιτική ταυτότητα των υπευθύνων του σκανδάλου στον ΕΟΤ;

skandala_pasok_nd__article

 

Όλοι διαβάσαμε και είδαμε αυτές τις ημέρες τις εξελίξεις σχετικά με το σκάνδαλο στον ΕΟΤ. Εν περιλήψει πρόκειται για ένα σκάνδαλο με υψηλόβαθμα στελέχη του ΕΟΤ που βγάζανε αξιώσεις από ξενοδοχειακές μονάδες προς τον ΕΟΤ και ακολούθως τις εισπράττανε οι ίδιοι. Η αστυνομία προέβη σε συλλήψεις όταν πήγανε να εισπράξουν πλαστό τιμολόγιο αξίας 146 χιλιάδων ευρώ. Όπως ανέφερε σχετικά η ανακοίνωση της αστυνομίας: «εξιχνιάστηκε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, υπόθεση απόπειρας απάτης σε βάρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.), μέσω χρήσης πλαστού τιμολογίου παροχής υπηρεσιών εταιρείας ύψους 147.600 ευρώ και έκδοσης, αντίστοιχου ποσού, επιταγής του Οργανισμού».

Έτσι άρχισε ένας κυκεώνας αποκαλύψεων που εν τέλει κατέληξε να συμπεριλαμβάνει στην λίστα των υπόπτων και τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ, Νικόλαο Καραχάλιο, ενώ ο ίδιος δηλώνει ότι πρόκειται για πλεκτάνη και ότι ο ίδιος δεν έχει σχέση με το σκάνδαλο, αλλά αντιθέτως ότι του γίνεται πόλεμος για να τον «εξοντώσουν πολιτικά». Εμείς δεν θα μπούμε στις λεπτομέρειες της υπόθεσης, ούτε σαν άλλοι τηλεισαγγελείς νομίζουμε ότι μπορούμε να κρίνουμε ποιος είναι αθώος και ποιος ένοχος.

Αυτό που κάνει εντύπωση,  όμως, είναι η πλήρης απουσία από τις τηλεοράσεις και τους δέκτες των τηλεοράσεων της πολιτικής ταυτότητας του Νικόλαου Καραχάλιου. Προφανώς και δεν είναι της Χρυσής Αυγής, αφού τότε θα είχαμε τραγελαφικά τύπου: «Εδώ Στρατούλης, ο Καραχάλιος είναι της Χρυσής Αυγής». Όμως τίποτα δεν ακούστηκε για την πολιτική ταυτότητα του Νικόλαου Καραχάλιου ή των υπολοίπων που φέρονται ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση. Εμείς από την πλευρά μας θα παρουσιάσουμε μόνο την πολιτική ταυτότητα του Νίκου Καραχάλιου, έτσι απλά για να μην νομίζουν ότι ο Λαός τρώει κουτόχορτο. Ο Νικόλαος Καραχάλιος, λοιπόν, ήταν Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας και από ότι γράφει το «Βήμα» είχε κάνει ο ίδιος την πρόταση για την πρόσληψη του κ. Βασιλάκου (ένας εκ των 5 ήδη συλληφθέντων) στον ΕΟΤ. 

ΠΗΓΗ

Comments Off on Ποια είναι η πολιτική ταυτότητα των υπευθύνων του σκανδάλου στον ΕΟΤ;

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.