Η ΔΗΜ.ΑΡ., φερέφωνο των τουρκικών συμφερόντων

7010_1__article

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, έχει κατ’ επανάληψη καταδείξει το ρόλο της Δημοκρατικής Αριστεράς του κυρίου Κουβέλη, στην Ελληνική πολιτική σκηνή. Αυτή τη φορά, θα καταθέσουμε την άποψη ενός δεδηλωμένου εχθρού του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, για τη ΔΗΜ.ΑΡ. και τα στελέχη της.

Στην εφημερίδα ‘’Τρακιανίν Σεσί’’, δημοσιεύθηκε άρθρο του Αμπντουχαλίμ Ντεντέ, υπό τον τίτλο ‘’δυο βουλευτές’’. Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω κύριος, δηλώνει Τούρκος της Δυτικής Θράκης, ενώ προσδιορίζει την μουσουλμανική μειονότητα ως ‘’τουρκική’’. Στο άρθρο του λοιπόν ο κύριος Ντεντέ, συγκρίνει δυο βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου. Ο πρώτος, είναι ο μουσουλμάνος βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσείν Ζευμπέκ. Η δεύτερη, είναι η βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. στον Πειραιά, Μαρία Γιαννακάκη. Ιδού τι γράφει ο Ντεντέ:

«Ο ένας είναι ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης. Για να εκλεγεί πήρε 16.000 ψήφους από τους Τούρκους της Ξάνθης. 5 μηνών βουλευτής…
Η άλλη είναι η Μαρία Γιαννακάκη… Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ στη Β΄ Πειραιώς. Για να εκλεγεί ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΨΗΦΟ. Και αυτή επίσης είναι 5 μηνών βουλευτής.

Ο Ζεϊμπέκ επισκέπτεται γηροκομεία στην Ξάνθη.

Η δε Γιαννακάκη υποβάλει επερώτηση στη Βουλή ζητώντας την αναγνώριση και τη διαφύλαξη της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης και των τουρκικών συλλόγων.

Χρειάζεται να γίνει σχόλιο;

Όπως λένε οι Άγγλοι, NO COMMENTS»…

Με απλά λόγια και δίχως περιστροφές, ο τουρκόφρων Ντεντέ, κατακρίνει τον ομόθρησκό του βουλευτή Ζευμπέκ, διότι υπολείπεται -στον αγώνα για την εξυπηρέτηση των τουρκικών συμφερόντων- της βουλευτού της ΔΗΜ.ΑΡ., κυρίας Γιαννακάκη. Επί της ουσίας, η κυρία Γιαννακάκη, γίνεται μέτρο συγκρίσεως του τουρκισμού, για τους τουρκόφρονες της Θράκης και ο Ντεντέ, δε χάνει την ευκαιρία να στηλιτεύσει την ‘’αδράνεια’’ του μουσουλμάνου βουλευτή του νομού Ξάνθης, Ζευμπέκ. Καθίσταται ξεκάθαρο, πως εκείνοι που υπηρετούν τα βρώμικα σχέδια της Άγκυρας στην Ελληνική Θράκη, ευγνωμονούν την κυρία Γιαννακάκη και φυσικά το κόμμα της. Δε θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε, πως ισχύει το ίδιο και για τους Έλληνες…

Ηθικό δίδαγμα: η Αριστερά βλάπτει σοβαρά την Πατρίδα!

ΠΗΓΗ

Comments Off on Η ΔΗΜ.ΑΡ., φερέφωνο των τουρκικών συμφερόντων

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.