Ήθη και έθιμα της πολυπολιτισμικότητας

Ακόμη μια φορά ερχόμαστε αντιμέτωποι με φρικτά εγκλήματα με θύματα γυναίκες από την Ασία. Συγκεκριμένα, μια Ινδή έφηβη θύμα ομαδικού βιασμού, αυτοκτόνησε μετά τις πιεστικές προτροπές ενός αστυνομικού να αποσύρει τη μήνυσή της και να παντρευτεί έναν από τους βιαστές της. Η κοπέλα είχε βιασθεί από μία ομάδα νεαρών συμπατριωτών της στις 13 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ. Στη συνέχεια, η νεαρή έκανε τα πάντα για να καταθέσει μήνυση, αλλά σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας: «Ένας αστυνομικός προσπάθησε να την πείσει να αποσύρει τη μήνυση».

Η αδελφή του θύματος δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο NDTV πως οι τοπικοί αστυνομικοί έφθασαν ακόμη περισσότερο στα άκρα: «η αστυνομία συνέχισε να ασκεί πιέσεις στην ίδια προκειμένου να την πείσουν, είτε να έλθει σε μία οικονομική συνεννόηση μαζί τους, είτε να παντρευτεί έναν από αυτούς». Φυσικά σε αυτήν την «πολιτισμένη» χώρα δεν έγινε καμία σύλληψη μετά τον βιασμό της κοπέλας και τελικά η 17χρονη αυτοκτόνησε πίνοντας δηλητήριο.

Αυτά ακριβώς είναι τα ήθη και τα έθιμα των λαθρομεταναστών που εισέρχονται καθημερινά στην Ελλάδα, φέρνοντας μαζί τους κάθε τι που εκείνοι θεωρούν «φυσιολογικό», όπως οι βιασμοί και οι εγκληματικές επιθέσεις. Να τους χαίρονται οι αριστερίζοντες «προοδευτικοί» όπως και να τους συναναστρέφονται συχνότερα… 

ΠΗΓΗ

Comments Off on Ήθη και έθιμα της πολυπολιτισμικότητας

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.