Και οι οδοντίατροι εναντίον της Ιατρικής κοινωνικής προσφοράς της Χρυσής Αυγής!

αρχείο λήψης (27)

Την έντονη αντίδραση τους στο δημιουργία των “Γιατρών με σύνορα” από τη Χρυσή Αυγή εκφράζουν τα μέλη της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας καταδικάζουν την κίνηση αλληλεγγύης, που δημιούργησε η εθνικιστική οργάνωση για να εξυπηρετεί υγειονομικά μόνο Έλληνες πολίτες. 

 Διαβάστε την ανακοίνωσή τους:

Με ψήφισμά της η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία καταδικάζει το υγειονομικό εγχείρημα της Χρυσής Αυγής λέγοντας χαρακτηριστικά: “  Μετά το φασιστικής και ρατσιστικής έμπνευσης εγχείρημα της «Χρυσής Αυγής» να διοργανώνει αιμοδοσία με φυλετικά κριτήρια, επιχειρούν να διαμορφώσουν φορέα με την επωνυμία «γιατροί με σύνορα», που να παρέχει πάλι με φυλετικά κριτήρια ιατρικές υπηρεσίες και πράξεις.
Η Χρυσή Αυγή επιδιώκει την καλλιέργεια του φυλετικού μίσους, αξιοποιώντας τις οξυμένες ανάγκες άνεργων και ανασφάλιστων, διότι  η κυβέρνηση αφήνει χωρίς υπηρεσίες υγείας και φάρμακα, ένα όλο και μεγαλύτερο μέρος των λαϊκών στρωμάτων που αδυνατούν να διασφαλίσουν ακόμα και τις πιο στοιχειώδεις υπηρεσίες ιατροφαρμακευτικής και νοσηλευτικής περίθαλψης”.
Η Ομοσπονδία ζητά μάλιστα από όλους τους γιατρούς να απομονώσουν το ρατσιστικό εγχείρημα και να “απορρίψουμε τέτοιου είδους «προσφορές» που δηλητηριάζουν με ρατσισμό και φυλετικές διακρίσεις την άσκηση της ιατρικής επιστήμης”.
Η Ελληνική κοινωνία έχει απομονώσει και θα απομονώνει όσους επιβουλεύονται τους Έλληνες! Η Ελληνική κοινωνία δεν είναι διατεθειμένη να ανεχθεί άλλο ρατσισμό εναντίον της, την στιγμή που δοκιμάζεται σκληρά από τα άγρια χαράτσια του Μνημονίου. 
Όσο για τους Ιατρούς που έχουν δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη καλά θα κάνουν να σκύψουν πάνω από τα προβλήματα της Ελληνικής κοινωνίας και να μη ζητάνε φακελάκι προκειμένου να εξετάσουν έναν ασθενή…

Comments Off on Και οι οδοντίατροι εναντίον της Ιατρικής κοινωνικής προσφοράς της Χρυσής Αυγής!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.