25.000 ευρώ στο… θύμα τρομοκρατίας Κώστα Σημίτη, καμία αποζημίωση στην Χρυσή Αυγή

epithesi_asporpyrgos___article

 

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή δεν έλαβε και κυρίως δεν διεκδίκησε ποτέ ούτε ένα ευρώ από το Ελληνικό κράτος, παρά τις δεκάδες τρομοκρατικές επιθέσεις που έχουν δεχθεί τα μέλη και τα γραφεία του, όπως η τελευταία στην Τ.Ο. Ασπροπύργου.

Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, αξιοποιώντας τις διατάξεις του νόμου 1897/90, περί ‘’απονομής συντάξεως και παροχής βοήθειας σε θύματα τρομοκρατίας’’, απευθύνθηκε εγγράφως στο υπουργείο οικονομικών, απαιτώντας αποζημίωση, για τις εμπρηστικές επιθέσεις που έγιναν στο πολιτικό του γραφείο, τον Ιανουάριο του 2010 και τον Απρίλιο του 2012. Συμφώνως προς τις σχετικές διατάξεις του νόμου, ο πρώην πρωθυπουργός, ζήτησε και έλαβε από το ελληνικό κράτος υπό τη μορφή αποζημίωσης, το ποσό των 25.000 ευρώ! Η απόφαση υπεγράφη από το υπουργείο Οικονομικών και από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Σημειώνεται ότι, από τις δυο επιθέσεις στο πολιτικό του γραφείο, είχαν προκληθεί μικρές υλικές ζημιές στο διάδρομο και στη πόρτα του γραφείου. Εν τούτοις, ο κύριος Σημίτης, τα έργα και τις ημέρες του οποίου πληρώνει ακριβά σήμερα ο Λαός μας, απαίτησε και έλαβε αποζημίωση τόσο για τις υλικές ζημιές, όσο και για την ‘’ηθική’’ βλάβη που υπέστη… Η προκλητική τούτη ενέργεια του πρώην πρωθυπουργού, ενός από τους πρωταγωνιστές του οικονομικού δράματος που βιώνει ο Ελληνικός Λαός, έρχεται σε μια περίοδο που συμπατριώτες μας βιώνουν στο πετσί τους την αναλγησία του Κράτους.

Αυτό ήταν και παραμένει το Καθεστώς της Μεταπολίτευσης. Εχθρικό προς τον Λαό μας και τα συμφέροντά του και υπηρέτης της οικονομικής και πολιτικής ελίτ του Πολυτεχνείου, η οποία εξουσιάζει από το 1974 κι εντεύθεν. Αναμένουμε εν καιρώ, την αποζημίωση του Ελληνικού Λαού, για την ηθική βλάβη και την οικονομική ζημία, την οποία το μεταπολιτευτικό καθεστώς προκάλεσε. Μέχρι τη στιγμή της Νεμέσεως, ο Λαός μας θα αγωνίζεται να επιβιώσει και οι κοινοβουλευτικοί ταγοί θα συνεχίσουν να πλουτίζουν, απομυζώντας τον ιδρώτα και το αίμα μας.

πηγή

Comments Off on 25.000 ευρώ στο… θύμα τρομοκρατίας Κώστα Σημίτη, καμία αποζημίωση στην Χρυσή Αυγή

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.