Συνελήφθη… γάτα που μετέφερε πριόνι σε φυλακή!

eΜία γάτα που μετέφερε ένα κινητό κι ένα πριόνι “τέθηκε υπό κράτηση” όταν πέρασε την πύλη φυλακής. Θεωρείται συνεργός κρατουμένου που ετοιμαζόταν να αποδράσει.

http://www.dailymotion.com/video/xwiv1z_%CE%B3%CE%AC%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7_news

Μία γάτα που μετέφερε ένα πριόνι και ένα κινητό “τέθηκε υπό κράτηση” μόλις πέρασε την πύλη φυλακής στην βορειοανατολική Βραζιλία, μετέδωσαν τα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης.

Οι φρουροί ασφαλείας της φυλακής εξεπλάγησαν όταν είδαν μία λευκή γάτα να περνάει την πύλη της φυλακής έχοντας τυλιγμένη μία κολλητική ταινία γύρω από το σώμα της. Πλησιάζοντάς την διαπίστωσαν ότι η γάτα μετέφερε ένα τρυπάνι, ένα ακουστικό, μία κάρτα μνήμης, μπαταρίες και έναν φορτιστή κινητού τηλεφώνου.

Και οι 263 κρατούμενοι στην φυλακή Αραπιράκα, της ομώνυμης πόλης των 215.000 κατοίκων στο κρατίδιο Αλαγκόας, θεωρούνται ύποπτοι για το πρωτότυπο αυτό σχέδιο απόδρασης, το οποίο διερευνάται από την τοπική αστυνομία.

“Είναι δύσκολο να διαπιστώσουμε ποιος ευθύνεται γι αυτό καθώς η γάτα δεν μιλάει”, δήλωσε εκπρόσωπος της φυλακής στην τοπική εφημερίδα Estado de S.Paulo.

Η γάτα μεταφέρθηκε για την παροχή ιατρικής φροντίδας σε κτηνιατρείο.

Το περιστατικό σημειώθηκε ανήμερα την Πρωτοχρονιά αλλά μεταδόθηκε από τα εθνικά μέσα ενημέρωσης το Σάββατο

ΠΗΓΗ

Comments Off on Συνελήφθη… γάτα που μετέφερε πριόνι σε φυλακή!

Filed under Φιλοζωϊκά νέα

Comments are closed.