Προκλητική και επιλεκτική τύφλωση του ελλαδικού κράτους αναφορικά με τους τουρκοπράκτορες

Σε συμπόσιο των γκρίζων λύκων ο ψευδομουφτής Μέτε

A.Mete

 

Είναι τέτοιο το ξεχαρβάλωμα αυτής της χώρας, που ακόμη και τα αυτονόητα και οφθαλμοφανή δεν μπορεί (ή μήπως δεν θέλει ..) να διακρίνει. Ανεξάρτητα λοιπόν, από το αν δεν θέλει ή δεν μπορεί να τελειώσει άπαξ και δια παντός με την δράση των τουρκοπρακτόρων στην Θράκης μας, οι οποίοι μάλιστα λειτουργούν υπό τον μανδύα του θρησκευτικού λειτουργού, όσο τους επιτρέπει να λειτουργούν ελεύθερα, τόσο αυτοί αποθρασύνονται και θα ασυδοτούν ανενόχλητοι.
 Έτσι λοιπόν, όπως μαθαίνουμε από την ιστοσελίδα «Προξενείο ΣΤΟΠ», ο “ντεμέκ” μουφτής, δηλαδή ο αρχιπράκτορας Αχμέτ Μέτε, συμμετείχε ως ομιλητής σε συμπόσιο στην Κωνσταντινούπολη, αναφορικά με την, όπως οι τούρκοι την ονομάζουν, «Βαλκανική Καταστροφή του 1912» (δηλαδή, την απελευθέρωση των λαών της βαλκανικής από την τουρκική σκλαβιά).
Ο εν λόγω τουρκοπράκτορας μάλιστα είναι τακτικός ομιλητής στο συγκεκριμένο συμπόσιο που διενεργείται κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Πέρυσι μάλιστα είχε γίνει στην Σαμψούντα του Πόντου, όπου και πάλι ήταν προσκεκλημένος των Türk Ocakları, δηλαδή των γκρίζων λύκων!
Παντελώς ανύπαρκτο το ελλαδικό κράτος όλα αυτά τα χρόνια, επιτρέπει στους τουρκοπράκτορες να αλωνίζουν ελεύθεροι στην Θράκη μας, την στιγμή που έχουν προκλητικότατα αλισβερίσια με την Τουρκία, και μάλιστα με το πιο σκληροπυρηνικό κομμάτι της.
Δ. Μ.
Τ. Ο. Καβάλας

Comments Off on Προκλητική και επιλεκτική τύφλωση του ελλαδικού κράτους αναφορικά με τους τουρκοπράκτορες

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.