Ίδιοι οι μπολσεβίκοι και στην Κύπρο: Στυγνοί ανθέλληνες!

akece9b-turkey-flag-barok-141__article

Ούτε τα προσχήματα δε τηρούν πλέον, οι θιασώτες των σοβιετικών γκουλάγκ, οι οποίοι κυβερνούν την Κύπρο. Σε εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια Μνημείου των Πεσόντων Αεροπόρων, ο υπουργός Άμυνας του κομμουνιστικού καθεστώτος που εξουσιάζει τον Ελληνισμό της Μεγαλονήσου, Δημήτρης Ηλιάδης, πέταξε στο έδαφος την Ελληνική Σημαία, μεταχειριζόμενος Την ως κουρελόπανο!

Η συγκεκριμένη κίνηση του υπουργού, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην Κύπρο. Παρά ταύτα, δεν τίθεται ζήτημα απομάκρυνσης ή παραίτησης του υπουργού, ο οποίος ούτως ή άλλως, εξέφρασε δημοσίως και με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, το ανθελληνικό μένος του ΑΚΕΛ και τη σταλινική λογική της κυβέρνησης Χριστόφια.

Αυτοί είναι λοιπόν οι κατήγοροι του Ε.ΛΑ.Μ., τα πολιτικά απομεινάρια του σοβιετικού ολοκληρωτισμού, ο οποίος αιματοκύλισε την Ευρώπη και τους Λαούς της. Τα φαντάσματα του σταλινισμού, περιπλανώμενα ράκη με την κατάρρευση του ‘’υπαρκτού σοσιαλισμού’’, θα λάβουν σύντομα την απάντηση του Κυπριακού Ελληνισμού, ο οποίος στρέφεται με ελπίδα και προσμονή προς την Εθνικιστική Ιδέα και το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, των Κυπρίων Συναγωνιστών μας.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2OR-UiuWGXc]

ΠΗΓΗ

Comments Off on Ίδιοι οι μπολσεβίκοι και στην Κύπρο: Στυγνοί ανθέλληνες!

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.