Το Μεταπολιτευτικό Καθεστώς, αιτία της δυστυχίας του Λαού μας

rqeazuayfl509504ad357f3__article

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ, για τις συνθήκες διαβίωσης στην Ελλάδα, ένας στους τρεις Έλληνες διαβιεί σε συνθήκες φτώχειας! Μελετώντας τα στοιχεία, δημιουργείται η αναπόφευκτη ταύτιση της σημερινής περιόδου, με την αντίστοιχη της δεκαετίας του 1960…

Συγκεκριμένα, το ποσοστό των Ελλήνων που αντιμετώπιζε συνθήκες φτώχειας, αυξήθηκε από 16,3 το 2010, σε 22,9 το 2011. Ο ίδιος δείκτης σήμερα αγγίζει το 30%, ενώ το 2013 υπολογίζεται πως θα φτάσει το 35%! Το οποίο σημαίνει με απλά λόγια, πως ένας στους 3 συμπατριώτες μας ζει κάτω από το όριο της φτώχειας…

Εις ότι αφορά το ποσοστό ανεργίας, το 7,6% του 2008, μετατράπηκε σε 9,5% το 2009, το 2010 ανήλθε σε 12,5% και στο 17,7% το έτος 2011. Το Σεπτέμβριο του 2012, το ποσοστό εκτοξεύτηκε στο 26%, για να φτάσει σήμερα στο 30%!

Επιπλέον, το ποσοστό των πολιτών οι οποίοι αδυνατούν να ανταποκριθούν στην πληρωμή πάγιων λογαριασμών, ενοικίων και δόσεων δανείων ανέρχεται σε 28,4% το 2011, από 24,1% το πρώτο έτος του Μνημονίου, το 2010. Χαρακτηριστικό επίσης της καταστάσεως που επικρατεί, είναι το γεγονός πως το ποσοστό οικογενειών με έναν ενήλικα και εξαρτώμενα παιδιά, οι οποίες βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, αυξήθηκε από 33,4% το 2010, σε 43,2% το 2011.

Τα στοιχεία τα οποία ανακοινώθηκαν από την ΕΛΣΤΑΤ, έρχονται να περιγράψουν μέρος μόνο της σημερινής κοινωνικής πραγματικότητος και να διαψεύσουν τις εκτιμήσεις τόσο του πρωθυπουργού, όσο και του υπουργού των οικονομικών, οι οποίοι έκαναν προσφάτως δηλώσεις για επιτυχία των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές και για εμφανιζόμενες προοπτικές βελτίωσης, από το έτος 2013… Οι κοινοβουλευτικοί ταγοί της Πατρίδος, ψεύδονται ασυστόλως, εξαπατούν και εξαθλιώνουν το Λαό μας, προς ικανοποίηση των διεθνών τοκογλύφων οι οποίοι απομυζούν εκδικητικά το αίμα των Ελλήνων.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, διακηρύσσει σε κάθε τόνο και προς πάσα κατεύθυνση, πως δεν χρεοκόπησαν ούτε η Πατρίδα, ούτε ο Λαός μας! Εκείνοι που έχουν χρεοκοπήσει οριστικά και αμετάκλητα, είναι το Μεταπολιτευτικό Καθεστώς της καπιταλιστικής ολιγαρχίας και των μαρξιστικών πρακτικών, μαζί με τα κόμματα της διαφθοράς και της μίζας!

Κάτω από τις Σημαίες των Εθνικιστών, θα αυξάνονται τα πλήθη των δοκιμαζόμενων συμπατριωτών μας, οι οποίοι θα στρέφουν το βλέμμα τους στο Λαϊκό Σύνδεσμο- Χρυσή Αυγή, αναγνωρίζοντας τον ως τη μοναδική ελπίδα του Ελληνικού Έθνους για την αποτίναξη των δεσμών του.

ΠΗΓΗ

Comments Off on Το Μεταπολιτευτικό Καθεστώς, αιτία της δυστυχίας του Λαού μας

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.