Τα καραγκιοζάκια του Σύριζα: Επαναστάτες και διορισμένοι σε ΔΕΚΟ! – ΒΙΝΤΕΟ

diamantopoulos-syriza

Πριν καν “αλέκτωρ λαλήσει τρις”, αποκαλύφθηκε στο ευρύ κοινό το σαθρό περιεχόμενο του νέου ΠΑΣΟΚ (λέγε με Σύριζα).  Ο γνωστός αναρχοαριστερός σχηματισμός που τώρα έχει μυριστεί εξουσία και πάει από κυβίστηση σε κυβίστηση ήταν ανέκαθεν ένα συνονθύλευμα από τους “γης τους κολασμένους”, αλλά και συνάμα βολεμένους. Τα στελέχη του Σύριζα που εσχάτως προσπαθούν να δείξουν ένα προσωπείο σοβαρότητας είναι κατά κύριο λόγο οι γνωστοί – άγνωστοι επαναστάτες των Βορείων Προαστίων. Βολεμένα παιδιά του μπαμπά δηλαδή που ενίοτε κάνουν -εκ του ασφαλούς- επαναστατική γυμναστική με πορείες και καταλήψεις, καθώς και γεμάτες τσέπες έχουν, αλλά και πλάτες που τους προστατεύουν σε περίπτωση που πέσουν στα χέρια του νόμου.

Έσχατο παράδειγμα βολεμένου, καρικατούρας και επαναστάτη ο εικονιζόμενος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος δηλώνει και συνάμα αναρχικός. Ο “επαναστάτης δίχως αιτία” διορίστηκε το 2006 στον ΟΤΕ Καστοριάς ως τεχνικός  Τηλεπικοινωνιών και μετάδοσης πληροφορίας, ενώ προηγουμένως εργαζόταν σε εταιρεία που αναλάμβανε δουλειές για λογαριασμό μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας. Ήταν μάλιστα και πρόεδρος της ΠΕΤ-ΟΤΕ Καστοριάς. Βέβαια, το… σκληρό έργο που επιτελούσε ως συνδικαλιστής, δεν τον εμπόδιζε να συμμετέχει και σε επαναστατικά δρώμενα όπως σε πανηγύρια της περιοχής ντυμένος ως Σούπερμαν.

Πράγματι θαυμαστό το έργο των Συριζαίων, καθώς καταφέρνουν να βρίσκονται σε βυσματικές θέσεις υπουργείων επί Τσοχατζόπουλου και Παπαντωνίου (λέγε με Δούρου), να “υπηρετούν” από βυσματικές θέσεις τον Ελληνικό Στρατό (λέγε με Τσίπρα) και παράλληλα να το παίζουν και επαναστάτες – αναρχικοί. Τώρα μάλιστα που κάνουν το μετέωρο βήμα προς της εξουσία, θα δούμε κι άλλα θαύματα…

Ευτυχώς όμως ο Ελληνικός λαός ξυπνάει και γυρνά την πλάτη στα λιγούρια της εξουσίας!

Παρακολουθήστε βίντεο με αποκαλυπτική συνομιλία δημοσιογράφου με τον Βαγγέλη Διαμαντόπουλο που καταδεικνύει πως βλέπουν οι “επαναστάτες” του Σύριζα τα προνόμια των βουλευτών. Όπως λέει χαρακτηριστικά:  “Αν κοπούν τα βουλευτικά προνόμια, καταργείται η δημοκρατία“… Τα σχόλια περιττεύουν!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=shNHVrOGS7Y]

ΠΗΓΗ

Comments Off on Τα καραγκιοζάκια του Σύριζα: Επαναστάτες και διορισμένοι σε ΔΕΚΟ! – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.