ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ

papastalin

 

Μια σοφή λαϊκή παροιμία λέει πως «ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται». Δεν ξέρουμε για κλέφτες, αλλά ψεύτες είναι οπωσδήποτε οι… φίλοι μας οι κουκουέδες. Οι οποίοι μάλιστα… διέψευσαν την παροιμία (ως προς τη χρονική διάρκεια) και… χαίρονται εδώ και 38 ολόκληρα χρόνια (από τη μεταπολίτευση και εντεύθεν), ψευδόμενοι πανελεύθερα και χωρίς κανέναν αντίλογο. Αλλά ήρθε ο καιρός που τα ψέματά τους τελείωσαν!

Με αφορμή, λοιπόν, ανάρτησή μας, που αναδημοσιεύθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, σχετικά με τη συνδιοργάνωση έκθεσης για τα 1.000 φύλλα του «Οδηγητή» από την ΚΝΕ και τον Δήμο Αθηναίων του Καμίνη (!!!), οι πολιτικοί απόγονοι του σιωνιστή Ζακ Βεντούρα (ιδρυτή της ΚΝΕ) κάνουνε το άσπρο μαύρο και πάνε να βγούνε κι από πάνω, αμφισβητώντας τα αναμφισβήτητα. Ιδού το παραμύθι τους (εμείς δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε και το δημοσιεύουμε ολόκληρο, αυτοί γιατί δεν το κάνουν;):

Η παράκρουση της Χρυσής Αυγής για τον «Οδηγητή» και …αυτό που πραγματικά τους τσούζει.

Το «μια φορά ψεύτης πάντα ψεύτης» προσπαθεί με πάθος η Χρυσή Αυγή να το κατοχυρώνει ως ακόμα ένα σάπιο χαρακτηριστικό της. Δε χρειάζεται άλλωστε και μεγάλο ταλέντο για να καταγραφείς ως ακόμα ένας κατ’ εξακολούθηση και κατά συνείδηση ψεύτης, πέραν όλων των άλλων.

Το γεγονός ότι η έκθεση για τα 1.000 φύλλα κυκλοφορίας του Οδηγητή, που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» του Δήμου Αθηναίων, προβάλλεται από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής με τον τίτλο «Πληρώνει (με τα λεφτά μας) τα πάρτυ της ΚΝΕ ο Καμίνης», πέρα από ψέμα προκαλεί και παράκρουση.

Η πραγματικότητα είναι η εξής: Η αίθουσα παραχωρήθηκε στην ΚΝΕ με ευθύνη της για όλα τα έξοδα της έκθεσης. Δεν υπάρχει συνδιοργάνωση, απλά η έκθεση φιλοξενείται στους χώρους του συγκεκριμένου φορέα. Η έκθεση και οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν αφορούν αποκλειστικά τον «Οδηγητή». Η πρόσκληση που έβγαλε ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου, με ευθύνη της προέδρου του, αφορά την ανακοίνωση από πλευράς τους της δραστηριότητας που γίνεται σε χώρο που είναι της αρμοδιότητάς τους. Αυτό το κάνουν πάντα. Τα «πάρτι», ο «Καμίνης» και τα «λεφτά» είναι φαντασιώσεις.

Αυτό που τσούζει τη Χρυσή Αυγή είναι η κυκλοφορία του «Οδηγητή», της ανατρεπτικής επαναστατικής εφημερίδας της ΚΝΕ που διακινείται χέρι – χέρι σε όλη την Ελλάδα από χιλιάδες νέους, που διαβάζεται από ακόμα περισσότερες χιλιάδες νέους. Της εφημερίδας που είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις αγωνίες, τα βάσανα, τα όνειρα των νέων των εργατικών – λαϊκών οικογενειών. Που συντονίζει και ενιαιοποιεί τους αγώνες τους για τη ζωή που μπορούν και τους αξίζει να ζουν, κόντρα και έξω από το σάπιο σύστημα της εκμετάλλευσης. Της εφημερίδας που πρωτοκυκλοφόρησε το Σεπτέμβρη του 1968, λίγο μετά την ίδρυση της ΚΝΕ, σε συνθήκες βαθιάς παρανομίας και πάλεψε στην πρώτη γραμμή τη στρατιωτική δικτατορία, υμνητής της οποίας είναι η Χρυσή Αυγή.

ΥΓ: Επειδή σε ένα σχόλιο τους αναρωτιούνται τι θα γινόταν εάν έκανε κάποια αντίστοιχη δραστηριότητα το «Μέτωπο Νεολαίας» της Χρυσής Αυγής, το πρόβλημα είναι δικό τους. Ο λαός και η νεολαία δεν πρέπει να τους αφήνουν τόπο να σταθούν. Αν τελικά τα καταφέρουν, θα είχε ενδιαφέρον να κάνουν έκθεση με τα φύλλα της εφημερίδας «Χρυσή Αυγή» και να μοστράρουν τα εξώφυλλα και τα ναζιστικά άρθρα, με τον Χίτλερ, τον Γκέμπελς και άλλους φονιάδες των λαών…

Δεν υπάρχει, λοιπόν, συνδιοργάνωση της εκδήλωσης με το Δήμο Αθηναίων, σύμφωνα με τους… μοσχαναθρεμμένους του Περισσού. Κι αυτό εδώ παρακάτω τι είναι;

«Η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων,Νέλλη Παπαχελά και η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας (ΚΝΕ) σας προσκαλούν στα εγκαίνια της έκθεσης για τη συμπλήρωση 1.000 φύλλων κυκλοφορίας της Εφημερίδας ΟΔΗΓΗΤΗΣ Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου και ώρα 18.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα» (Ηρακλειδών 66 & Θεσσαλονίκης, Θησείο-στάση Μετρό: Κεραμεικός) Διάρκεια: 11 – 20. 1. 2013 Καθημερινά: 10.00-20.00 Κυριακή: 10.00-14.00 Στην αίθουσα «Οδοιπορικό» θα πραγματοποιούνται ομιλίες από 12-19 Ιανουαρίου, ώρα 18.30».

Έχετε δει κανέναν ξενοδόχο, ιδιοκτήτη κινηματογράφου κ.τ.λ., στο χώρο του οποίου γίνεται μια οποιαδήποτε πολιτική εκδήλωση, να βγάζει προσωπικές προσκλήσεις και να καλεί τον κόσμο να συμμετάσχει; Ποτέ! Η υπεύθυνη του ΟΠΑΝΔΑ γιατί το κάνει; Για να σπάσει την… παράδοση;

Πάμε παρακάτω. Το ΚΚΕ υποστηρίζει ότι ανέλαβε όλα τα έξοδα της εκδήλωσης. Εμείς, όμως, είμαστε… καχύποπτοι και αμφιβάλλουμε. Γιατί, λοιπόν, δε βγάζουν την απόδειξη πληρωμής για την αίθουσα του Δήμου, να μας την… τρίψουν στη μούρη και να μας… βουλώσουν το στόμα; Ποιος τους εμποδίζει;

Όσο για το «ο λαός και η νεολαία δεν πρέπει να τους αφήνουν τόπο να σταθούν», να ξέρουν πως η εποχή που τα ινδάλματά τους δεν άφηναν στα θύματά τους (μεταξύ των οποίων και οι Έλληνες της ΕΣΣΔ) «τόπο να σταθούν», στέλνοντάς τα στα Γκούλαγκ και στα διαβόητα σοβιετικά «ψυχιατρεία», έχει περάσει ανεπιστρεπτί!

KKE-STALIN

Τέλος, επειδή μας ζάλισαν με τα  εξώφυλλα της Χρυσής Αυγής «με τον Χίτλερ και τον Γκέμπελς», να τους θυμίσουμε ότι υπάρχουν (πάρα) πολλά εξώφυλλα του «Ριζοσπάστη» με τον αρχιφονέα των λαών Στάλιν. Σας παραθέτουμε παρακάτω κι ένα δείγμα που βρήκαμε στα γρήγορα…

πηγή

Comments Off on ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.