Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιά, Κοζάνης, Ανατολικής Αττικής, Πυρήνας Σαρωνικού

p9__article

 

Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013 αργά το απόγευμα, η Τ.Ο. Κοζάνης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, πραγματοποίησε πορεία και ενημερωτική δράση με διανομή φυλλαδίων και εφημερίδων στο Μαυροδένδρι Κοζάνης, δείχνοντας έμπρακτα ότι συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των κατοίκων για την αποτροπή εγκατάστασης κέντρου υποδοχής λαθρομεταναστών στο Στρατόπεδο Μαυροδενδρίου.

Δεκάδες συναγωνιστές με σημαίες στα χέρια, μαζί με τα στελέχη της Τ.Ο. Κοζάνης πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της Κοινότητας Μαυροδενδρίου φωνάζοντας συνθήματα και μοιράζοντας εφημερίδες και άλλο ενημερωτικό υλικό στους κατοίκους.

Αύριο Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013, κλιμάκιο της Τ.Ο. Κοζάνης θα βρίσκεται στο Μαυροδένδρι στην ανοιχτή λαϊκή συνέλευση των κατοίκων για να αποτρέψουμε τη δημιουργία χώρου υποδοχής λαθρομεταναστών, για να μην υποβαθμιστεί ο τόπος μας, για να μην γίνει το Μαυροδένδρι χαβούζα εναπόθεσης τριτοκοσμικών ασθενειών, εμπορίου ναρκωτικών, πορνείας και άλλων εγκληματικών πράξεων.

Το κάναμε στην Νεάπολη Κοζάνης πέρυσι με την αποτροπή εγκατάστασης αντίστοιχου κέντρου υποδοχής λαθρομεταναστών, θα το κάνουμε και στο Μαυροδένδρι. Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα κάνουμε ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ προκειμένου ο τόπος μας να μείνει καθαρός και δεν αποπροσανατολιζόμαστε από το “τυράκι” της κυβέρνησης και το πρόσχημα ότι θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, θα χρηματοδοτηθεί η Κοινότητα Μαυροδενδρίου κλπ. αλλά βλέπουμε καθαρά τη “φάκα” μπροστά μας. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ, προκειμένου να δελεάσουν τους κατοίκους και να τους φορτώσουν τους εγκληματίες λαθρομετανάστες για να κάνει ο κύριος Δένδιας το επικοινωνιακό του κομμάτι.

Τ.Ο. Κοζάνης, Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Πολιτική δράση στην πόλη του Πειραιά

P1010034

 

Δεκάδες μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Πειραιώς πραγματοποίησαν σήμερα το πρωΐ εκτεταμένη πολιτική δράση στην πόλη του Πειραιά. Ξεκινώντας από το κέντρο της πόλης και την κεντρική πλατεία, η πολύωρη ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών συνεχίστηκε στην Τερψιθέα, στο πασαλιμάνι, στο μεγάλο λιμάνι του Πειραιά, στην Καλλίπολη, στην μεγάλη εμπορική αγορά της πόλεως καταλήγοντας και πάλι στο κέντρο του Πειραιά όπου στεγάζονται τα γραφεία μας.

Πολλές χιλιάδες έντυπα που αναγράφουν τις θέσεις του κινήματος μοιράστηκαν δωρεάν (όπως άλλωστε κάνει πάντα η Χρυσή Αυγή) στους Έλληνες πολίτες από τα μέλη μας.
Αφουγκραστήκαμε τους προβληματισμούς των πολιτών για το μέλλον τους και το μέλλον των τέκνων της Ελλάδος και λάβαμε για ακόμη μια φορά τα εύσημά τους για τον αγώνα που δίνει καθημερινά η Χρυσή Αυγή για την απελευθέρωση και την εθνική ανεξαρτησία της Ελλάδος.

Αυτό για άλλους ίσως να ήταν ευκαιρία για ψηφοθηρία. Για μας δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από την περαιτέρω αύξηση του βάρους της ευθύνης την οποία φέρουμε απέναντι στην πατρίδα μας για την συνέχιση του αγώνα μέχρι την τελική Νίκη!

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:
Καραΐσκου 111 (7ο όροφος)
Τρίτη & Παρασκευή: 19:00-22:00
Τηλ. 210 4172693, 6980 745805

Αιμοδοσία Κεντρικής Διοίκησης και Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής και Πυρήνα Σαρωνικού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Comments Off on Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιά, Κοζάνης, Ανατολικής Αττικής, Πυρήνας Σαρωνικού

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.