Η ADL ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Cartoon“Ι guess we must agree not to discriminate against her”

“Ένα μέλος του νεοναζιστικού κόμματος της Χρυσής Αυγής θα αντιπροσωπεύσει την Ελλάδα στην επιτροπή του συμβουλίου της Ευρώπης για την Ισότητα και κατά των διακρίσεων.

Η τοποθέτηση της Ελένης Ζαρούλια, συζύγου του προέδρου του κόμματος της Χρυσής Αυγής, καταδικάστηκε από το Αμερικανικό Παρατηρητήριο κατά του ρατσισμού, την διεθνή εβραϊκή οργάνωση για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού Anti-Defamation League.

Οι παραστρατιωτικοί ακτιβιστές με τα μαύρα μπλουζάκια που σχετίζονται με το κόμμα της Χρυσής Αυγής, γνωστό για την ξενοφοβική και ρατσιστική ρητορική του, έχουν επιτεθεί σε μετανάστες και εθνικές μειονότητες που ζουν στην Ελλάδα.

Ο Αβραάμ Φόξμαν, διευθυντής της ADL είπε: «Με δεδομένη την ρητορική του κόμματος, αποτελεί προσβολή για τις έννοιες της ισότητας και των μη-διακρίσεων το ότι ένας από τους αντιπροσώπους του είναι τώρα μέλος αυτής της επιτροπής».

Και ο κ. Φόξμαν συνέχισε: «Εάν υπάρχει μια διαδικασία για να αφαιρεθεί η κυρία Ζαρούλια από την επιτροπή, μια τέτοια ενέργεια θα απεδείκνυε ότι οι δεσμεύσεις για την εντολή που έχουν δοθεί στην  επιτροπή ξεκινούν από την ίδια την επιτροπή».

 Greek neo-Nazi party on EU equality committee THE JEWISH CHRONICLE ONLINE”

Το έχουμε ξαναγράψει. Καμμία εβραϊκή οργάνωση δεν μπορεί να θέσει την κα. Ζαρούλια εκτός του Συμβουλίου της Ευρώπης. Η κα. Ζαρούλια είναι δημοκρατικά εκλεγμένη και δεν τίθεται τέτοιο θέμα, διαφορετικά καταρρέουν οι ισχυρισμοί τους…

Ωστόσο, τα ψέμματα  στο πιο πάνω άκρως συκοφαντικό άρθρο δεν έχουν αρχή και τέλος. Να μας εξηγήσουν πως είναι τόσο σίγουροι ότι “οι παραστρατιωτικοί ακτιβιστές με τα μαύρα μπλουζάκια σχετίζονται με το κόμμα της Χρυσής Αυγής“; Τους έχουν συλλάβει επ’ αυτοφόρω και τους έδειξαν ταυτότητα; Τους κάναν βασανηστήρια και ομολόγησαν; Αυτοπροσδιοριζόμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. Αυτοί ακόμη ζουν στο παρελθόν; Νομίζουν ότι με αυτά τα παραμύθια θα τρομάξουν τον κόσμο, που δεν έχει να πληρώσει τα χαράτσια που του επιβάλλουν οι ενταύθα τροϊκανοί για χάρη τους;

1 Comment

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

One response to “Η ADL ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

  1. Pingback: Η ADL ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ « ειρηνικά