ΟΡΓΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

paremporio

 

Τόσο ο Δήμος όσο και το υπουργείο φαντάζουν ανήμποροι να πατάξουν το φαινόμενο, το οποίο καταστρέφει την εικόνα της πόλης και φυσικά κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο των έντιμων εμπόρων που παλεύουν σε μια άνιση μάχη με τα χρέη και τα χαράτσια που τους επιβάλλονται κάθε τόσο!

Αναρωτιόμαστε τι κάνει ο δήμαρχος της Αθήνας, κ. Γιώργος Καμίνης αλλά και ο υπουργός ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης (ΣΗΜ. ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ: ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟΝ “ΞΕΝΙΟ ΔΕΝ-ΔΙΑ” Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ;) για να απαλλάξουν την πόλη από εικόνες σαν και αυτές που δείχνουμε παραπάνω αλλά και να δείξουν πως βρίσκονται έμπρακτα στο πλευρό όλων αυτών των εμπόρων που έχουν τα μαγαζιά τους στο κέντρο και παλεύουν κάθε μέρα για σώσουν τις επιχειρήσεις τους που δίνουν ψωμί σε τόσους Ελληνες, ώστε να μην οδηγηθούν στην έσχατη λύση του λουκέτου.

Οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που λαμβάνουν χώρα στο κέντρο της Αθήνας ήδη φέρνουν πιο κοντά το κατέβασμα των ρολών από τους καταστηματάρχες. Όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για απότομη πτώση του τζίρου.

Σαν να μην έφτανε αυτό οι ιδιοκτήτες καταστημάτων πρέπει να αντιμετωπίσουν και το παρεμπόριο…

Αλήθεια κύριε Καμίνη εσείς τι έχετε να πείτε για αυτό το ζήτημα; Πάλι μείνατε στις προεκλογικές σας δηλώσεις;

Όπως θυμόμαστε άπαντες, ο δήμαρχος της Αθήνας είχε υποσχεθεί ότι θα «τελειώσει» με αυτό το θέμα…

Έτσι τα πεζοδρόμια της πόλης παραμένουν «κατειλημμένα» από τις πραμάτειες, με τους πολίτες να ψάχνουν χώρο να περπατήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Comments Off on ΟΡΓΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.