Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου VS Ζωής Κωνσταντοπούλου

Λέγεται Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, είναι βουλευτής Ιωαννίνων της ΝΔ και διεκδικεί να γίνει το «γαλάζιο» αντίπαλο δέος της …Ζωής Κωνσταντοπούλου.

anna

Αυτό τουλάχιστον επιχείρησε  στη Βουλή ως αντιλέγουσα κατά τη συζήτηση επί της ένστασης αντισυνταγματικότητας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για το νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης περί κατάργησης και συγχώνευσης φορέων του Δημοσίου.

Η γεννηθείσα στη Νέα Υόρκη και με οικονομικές και νομικές σπουδές σε αμερικανικά πανεπιστήμια, με φωτογραφίες στην  προσωπική της ιστοσελίδα της τέως βασίλισσας Αννας Μαρίας, κυρία Ασημακοπούλου, είπε διάφορα. Με ελαφρώς αμερικάνικο αξάν, ορισμένες φορές, η βουλευτής της ΝΔ άσκησε κριτική στην «αντιπολίτευση Αλέξης Τσίπρας style», όπως την χαρακτήρισε. «Η ένσταση αντισυνταγματικότητας είναι προσχηματική, έχουμε έναν εργασιομανή πρωθυπουργό, το καράβι πάει καλά, ο κόσμος παίρνει ανάσα, δεν υπάρχει η απελπισία και η κατάθλιψη κι ο κόσμος χαίρεται που τρία κόμματα στηρίζουν την κυβέρνηση», είπε με περισσή σιγουριά η κυρία Ασημακοπούλου επιβεβαιώνοντας τους φόβους εκείνων που επιμένουν ότι κάποιοι πολιτικοί ζουν στον δικό τους κόσμο». Α, να μην το ξεχάσω επιτέθηκε  και στην κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου αποκαλώντας την… «μαζορέτα της Βουλής»

 590_2a87f1256edecf0ae4d0fc8a69c061a4
“το καράβι πάει καλά, ο κόσμος παίρνει ανάσα, δεν υπάρχει η απελπισία και η κατάθλιψη κι ο κόσμος χαίρεται που τρία κόμματα στηρίζουν την κυβέρνηση». Πού τα βλέπει αυτά η αμερικανογεννημένη και αμερικανοθρεμμένη; Θα συμφωνήσω με τον ΒΗΜΑτοδότη ότι “κάποιοι πολιτικοί ζουν στον δικό τους κόσμο”.
Οι άνθρωποι το έχουν χάσει τελείως. Φαίνεται δεν έχει ακούσει για αυτοκτονίες λόγω της κατάστασης στην οποία φέρνει ο πρόεδρός της και το κόμμα της την Ελλάδα. Ας διαβάσει (δυστυχώς…) η κυρία Ασημακοπούλου εδώ.

35χρονος έπεσε από τον 4ο όροφο

Ακόμα ένα θύμα προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο των αυτοκτονιών λόγω της κρίσης.

Ένας 35χρονος, πατέρας ενός μικρού παιδιού, πήδηξε τα μεσάνυχτα από το μπαλκόνι του διαμερίσματος 4ου ορόφου στο οποίο διέμενε στην Καλλιθέα, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στο οδόστρωμα της οδού Λασκαρίδου, λίγα μέτρα από την συμβολή με την οδό Φορνέζη.
Η σύζυγος του 35χρονου κατέρρευσε συγκλονισμένη από το γεγονός της αυτοκτονίας του άνδρα της και μόνο υποβασταζόμενη από συγγενείς της κατάφερε να μπει στο αυτοκίνητο που θα ακολουθούσε το ασθενοφόρο.

Πηγή: kallitheaonline.gr

ΠΗΓΗ

Comments Off on Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου VS Ζωής Κωνσταντοπούλου

Filed under ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.