Δραστηριότητες Τοπικών Οργανώσεων: Επέτειος μάχης Κονίτσης

konitsa__article

 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΚΟΝΙΤΣΗΣ (ΔΕΚ.1947-ΙΑΝ.1948)-BINTEO

Ο λόγος του Μητροπολίτη σεβασμιότατου Ανδρέα ήταν καυστικός και επεξηγηματικός βάσει όλης της αληθινής ιστορίας της μάχης της Κονίτσης κατά των κουμμουνιστοσυμμοριτών  που ως άξιος διάδοχος του μεγάλου εθνάρχου Μητροπολίτου Σεβαστιανού συνεχίζει το φωτισμένο έργο του μιλώντας με θάρρος, πόθο και πίστη για Χριστό και Πατρίδα. Μετά τη θεία λειτουργία ακολούθησε ιερό μνημόσυνο στη μνήμη των Πεσόντων υπερασπιστών και στη συνέχεια πήρε το λόγο ο συναγωνιστής Χρήστος Παππάς, ο οποίος τόνισε ότι η απόκρουση της συμμορίας των κομμουνιστών ήταν σωτήρια για ολόκληρο τον Ελληνισμό. Επίσης συνεχάρη τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κονίτσης για τον δύσκολο αλλά θεάρεστο αγώνα του ενάντια στους σύγχρονους ανθέλληνες και εθνομηδενιστές. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων και η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bYIFQ9iygVA]

Δυναμική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στη Καλαμπάκα

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Ιανουαρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Καλαμπάκας ανοιχτή συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, παρουσία του βουλευτή Λάρισας του Λαϊκού Συνδέσμου, συναγωνιστή Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου.

DSCI0172Σε μια κατάμεστη αίθουσα με πάνω από εκατό συναγωνιστές και φίλους του Κινήματος, πρώτος τον λόγο πήρε ο Γραμματέας της τοπικής οργάνωσης Τρικάλων που καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και παρουσίασε όλες τις δράσεις του Κινήματος στο νομό, καθώς και αυτές που πρόκειται ν’ ακολουθήσουν. Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπολος, όπου αναφέρθηκε στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και σ’ όλα τα ζητήματα που αφορούν σήμερα την Ελληνική κοινωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Comments Off on Δραστηριότητες Τοπικών Οργανώσεων: Επέτειος μάχης Κονίτσης

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.