ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

zaroulia

Μεγάλο πράγμα τελικά να είναι κανείς συνεπής… δημοκράταρος, να τρέχει η δημοκρατία από τα… μπατζάκια του, που λέμε. Ή από το… καλτσόν του, αν πρόκειται για γυναίκα. Όπως συμβαίνει με δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και μια βουλευτίνα της ΔΗΜΑΡ, οι οποίοι ενεργούντες για λογαριασμό όλων των κομμάτων του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου («αποτελεί κοινή συνισταμένη των απόψεων της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ») απέστειλαν επιστολή στον πρόεδρο της βουλής, με την οποία ζητούν στα ίσια και χωρίς περιστροφές, τον αποκλεισμό της βουλευτίνας της Χρυσής Αυγής, Ελένης Ζαρούλια, από την Ελληνική αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Ιδού ένα μέρος από το… δημοκρατικό τους μεγαλείο:

«…Η συμμετοχή της έχει προκαλέσει σωρεία έντονων αντιδράσεων από Ευρωπαίους πολιτικούς και διανοούμενους καθώς και από οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων που χαρακτηρίζουν τη Χρυσή Αυγή ως μία απροκάλυπτα ρατσιστική και νεοναζιστική οργάνωση αντιφατικό και τραγικά ειρωνικό το γεγονός της συμμετοχής στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Οργανισμού, ενός πολιτικού κόμματος-οργάνωσης, που παραβιάζει στην πράξη και με βίαιες ενέργειες τα δικαιώματα ημεδαπών και αλλοδαπών κατοίκων της χώρας μας. Επειδή πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντικό θέμα, σας υποβάλλουμε αίτημα όπως διερευνήσετε τις δυνατότητες που υφίστανται στο υπάρχων πλαίσιο λειτουργίας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, προκειμένου να αποκλειστεί η βουλευτής της Χρυσής Αυγής από την αντιπροσωπεία».

Αυτό θα πει… πλέρια δημοκρατία, χωρίς… αποκλεισμούς. Βέβαια, σίγουρα θα βρεθεί κάποια «νομότυπη» μεθόδευση για να αποκλειστεί η βουλευτίνα της Χρυσής Αυγής. Κι αν δεν είναι νομότυπη, θα γίνει με τον πιο… δημοκρατικό τρόπο: με το έτσι θέλω! Ωστόσο, μεθόδευση να αποκλειστεί η Χρυσή Αυγή από την καρδιά του Ελληνικού λαού θα βρουν;

πηγή

Comments Off on ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.